vers langs de weg
Gelderlandachterhoek

Harmienehoeve

... KM

Hier wordt sinds 1969 echte Winterswijkse kaas gemaakt die rechtstreeks wordt verkocht in de kaaswinkel. In de herberg kan men terecht voor een goed gevulde pannenkoek, een Achterhoekse vespermoaltied of een uitgebreid ontbijt.

Producten:
Adres:
Kulverweg 2-4, 7108 BB Winterswijk - Woold, Gelderland

In de buurt van Harmienehoeve

de buurt

... KM

Voor de catering van uw feestjes en partijen bent u bij ons aan het goede adres, door alles in eigen hand te houden proberen wij er echt iets bijzonders van te maken. Wij maken van salades tot soepen enz.alles in eigen keuken. Hiervoor gebruiken wij allemaal verse producten en veelal pure kruiden, er wordt dus niets uit kant en klaar emmers geschept ,

Producten:
vlees, streekproducten, melk, aardappelen, salades
Adres:
Heenkamppieperweg 4, 7109BR Winterswijk, Gelderland
... KM

In onze boerderijwinkel is een breed assortiment producten te verkrijgen. Wij verkopen... Lees verder

Producten:
geitenkaas, kaas, jam, eieren, kruiden,
Adres:
Meerdinkweg 5, 7108 BJ Winterswijk Woold, Gelderland
bedrijfsfoto
... KM

Wij zijn de Familie Wikkerink. We hebben een familiebedrijf met melkkoeien in de mooie Achterhoek. Op de boerderij wonen vader Benny en moeder Stien. Ook zoon Ruben en zijn vrouw Ilse wonen er met hun gezin. Boer Ruben is de 3e generatie die met hart en ziel en liefde voor de koeien boert. We hebben roodbonte koeien met een fijn en rustig karakter. Van de melk van onze koeien maken wij onze eigen yoghurt onder de naam Wikkerink Zuivel. Dat doen we, omdat we op de manier precies weten wat bij onze consumenten op tafel staat: echte, pure boerenyoghurt met een authentieke smaak.

Producten:
melk, yoghurt, zuivel,
Adres:
Eskesweg 6, 7121 LZ Aalten, Gelderland