vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

Bloemen in de buurt

foto

Seizoensgroente, aardbeien en bloemen uit onze moestuin.

Contant of via een Tikkie
Producten:
aardbeien, bloemen, courgettes, sperziebonen, pompoenen, knoflook, brocolli
31-07-2022 - Vandaag zijn we gesloten, zodat we de voorraad weer wat kunnen aanvullen. Morgen zijn we weer open met in ieder geval verse courgettes, knoflook en aardappelen van het land. Bij voldoende oogst ook aardbeien en sperziebonen.
Starfiets route
foto

Agapanthus & Allium By Piet Panthus Agapanthussen & Alliums zonder bestrijdingsmiddelen... Lees verder

Producten:
bloemen
02-08-2022 - Allium Millennium en Summer Beauty. Deze vaste planten bloeien in de zomer. De licht en donker roze ronde bloemenschermpjes worden gretig bezocht door bijen en vlinders. Hebben beide glanzend groen blad en zijn net als de Bolla Pura eetbaar. https://www.agapanthus.nl/nl/bestellen
Starfiets route

Aan de Spanjaardsdam in Sint Pancras vanaf januari tulpen, muscari en Narcisjes,... Lees verder

Contant of via een QR code (tikkie)
Producten:
tulpen, pioenrozen, rozen, bloemen
Starfiets route

Bloemen

Wil je verse bloemen kopen bij stalletjes langs de weg? Wij verzamelen hier alle bloemenstalletjes met locale verkoop van gemixte boeketten, rozen en meer bloemen aan de straat. Ook kan je hier zelf je bloemenkraampje gratis toevoegen. Wij richten ons op kwekers die rechtstreeks bloemen verkopen op het platteland en particulieren die boeketten verkopen via hun bloemenstalletje aan dorpswegen en dergelijke. We richten ons niet op professionele bloemenwinkels in centra, onze toverwoorden zijn lokaal (dus in en rond dorpen) en rechtstreekse verkoop. Tevens bieden wij bloemenautomaten in ons overzicht.