vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

Bollenstreek

kaas (10)vlees (5)boerderijwinkel (5)Bezorgen
foto

Landwinkel “Flowers by Maaike’’ is een familiebedrijf in het hartje van de Bollenstreek.... Lees verder

Contant betalen we kunnen wisselen. Ook is het mogelijk via QR Code te betalen
Producten:
tulpen, aardappelen, bloemen, boerderijwinkel, cadeau geschenken, eieren, kamerplanten, planten, scharreleieren, snijbloemen, streekproducten, tuinplanten, uien
Adres:
Schippersvaartweg 55, 2211TK Noordwijkerhout, Zuid-Holland (Vlakbij (Keukenhof, Lisse) 5 km, 10 minuutjes. Ons adres is: Schippersvaartweg 55, 2211TK in Noordwijkerhout. Ruime parkeergelegenheid op ons erf. We zijn goed te bereiken met de auto via N206 en A44 en mocht u zin hebben in een heerlijk fietstochtje we zitten ook vlakbij het strand (Langevelderslag,Noordwijk) kortom een ideaal dagje uit voor iedereen!! )
17-05-2022 - Prachtige Tulpen 50 stuks €5,- Irissen vers van het land en meer.. Geniet ervan NU het nog kan!!
Starfiets route
foto

Alle kazen worden zelf, in de eigen kaasmakerij geproduceerd met melk van eigen koeien.... Lees verder

Producten:
kaas, vlees
28-06-2022 - Dit doen we nu niet omdat we niets anders te doen hebben, ook niet omdat we het zo leuk vinden, ook niet omdat we graag trekker rijden... NEE, NEE, we MOETEN.. vandaag erop of eronder! TROTS op alle boeren in Nederland en daar moeten we zuinig op zijn. Den Haag speelt met de toekomst van de boerengezinnen en bedrijven, dit mogen we niet laten gebeuren!! #boeren, #boerenprotest, #trotsopdeboer, #boerenzorgenvooruweten, #boerenzakdoek
Starfiets route
foto

Agapanthus & Allium By Piet Panthus Agapanthussen & Alliums zonder bestrijdingsmiddelen... Lees verder

Producten:
bloemen
02-08-2022 - Allium Millennium en Summer Beauty. Deze vaste planten bloeien in de zomer. De licht en donker roze ronde bloemenschermpjes worden gretig bezocht door bijen en vlinders. Hebben beide glanzend groen blad en zijn net als de Bolla Pura eetbaar. https://www.agapanthus.nl/nl/bestellen
Starfiets route
foto

Biologische Appel- en Perenboomgaard met adoptiebomen en zelfpluk-dagen. Prachtige... Lees verder

Producten:
appels, peren, zelfpluktuin, biologisch, streekproducten
29-06-2022 - De boomgaarden van Landgoed de Olmenhorst hangen boordevol kleine appels en peren . De bijen hebben dankzij de hoge temperaturen flink hun best gedaan en we gaan daarom straks uit van een goede oogst. Wil je in september/oktober van je eigen boom biologische appels plukken of lijkt het je een leuk idee om dit met het bedrijf of de organisatie waar je werkt te doen? Kijk dan voor meer informatie op Olmenhorst.nl onder Boomgaard.
Starfiets route
foto

Wat de producten van Landwinkel zo uniek maken is niet alleen de smaak, maar ook... Lees verder

Producten:
streekproducten, boerderijwinkel, kaas, zuivel, groente, fruit, brood, vlees
02-05-2022 - 8 mei moederdag Voor een lekker ontbijtje op bed met een vers sapje, beschuitje met boter en jam, kruidenkaas, lekker chocolaatje, bloemetje of ander cadeautje kom je natuurlijk naar Landwinkel Castelijn Tot snel Team Castelijn
Starfiets route
foto

Our bulb farms are located in De Zilk, the Netherlands in the heart of the Dutch... Lees verder

Producten:
bloemen, tuinplanten
02-08-2022 - As it's August already, our summer rush continues. Make sure to place your bulk bulbs order on time!
Starfiets route
foto

Het lekkerste vlees van de Blaarkopkoe vindt u bij Elsbroekerwei. Op zoek naar andere... Lees verder

Producten:
zuivel, eieren, kaas, noten, groente, fruit, bier, vlees, boerderijwinkel
Adres:
Leidsestraat 189, 2182DM Hillegom, Zuid-Holland (Gelegen naast Paintball Hilegom)
02-08-2022 - Kom bij ons genieten van de PRUIMEN tijd . De Hollandse pruimen zijn heerlijk zoet van smaak en dit jaar lekker groot.
Starfiets route
foto

Combineer een wandeling door de Botanische tuin van Hortus Leiden (de oudste Hortus... Lees verder

Producten:
thee, honing, cadeau geschenken, tuinplanten
01-08-2022 - SPEURTOCHT Ga je met kinderen de tuin in (of wil je zelf op speurtocht uit)? Pak dan bij de ingang de speurtocht Wardse kistjes mee. Ga op onderzoek door de tuin, doe opdrachten en ontdek allemaal feitjes over planten en wetenschap. Tijdens de opdrachten kun je letters verzamelen om een woord te maken. Heb je het woord goed, dan krijg je bij de balie een cadeautje!
Starfiets route
foto

Ontdek hier kaas en meer. Rauwmelkse Boerenkaas van jong tot (heel) oud, diverse... Lees verder

Producten:
kaas, melk, jam, zuivel, boerderijautomaat
23-04-2022 - Ook zo genoten van de bloemetjes langs het hek vorig jaar? Het is weer tijd om te zaaien, en omdat we zelf zo kunnen genieten van bloemenpracht delen we dit jaar uit. Bij 1kg kaas in het winkeltje krijgt u een zakje van het ‘langs-het-hek-zaad’ kado! Zaait u met ons mee? . . . #bloem… Meer weergeven
Starfiets route
foto

Het beste voor u geselecteerd! Meer dan 35 soorten kaas van de boerderij, van de... Lees verder

Producten:
kaas, noten, streekproducten, biologisch, boerderijwinkel, wijn, bier, cadeau geschenken, kerstpakketten, honing
01-07-2022 - Het nieuwste brouw-wonder van Dorpsbrouwerij Uzzewuzze is een feit! Een heerlijk witbiertje met een goed verhaal! Purrie is nu verkrijgbaar bij De Kaaswereld!
Starfiets route
foto

Kwekerij van hoofdzakelijk Canna's.

Producten:
bloemen
In de laatste editie van de Groei en Bloei een leuk stukje over onze Canna's. Bestel nu Canna's voor een kleurrijke zomer! Zie het assortiment op www.vanhaastercanna.nl.
Starfiets route
foto

Biologische producten van eigen boerderij en van andere biologische boerderijen. De... Lees verder

Producten:
vlees, ijs, biologisch, sappen, brood, groente, fruit, kaas, vla, yoghurt, melk, koffie, wijn, boter
Starfiets route

Bij kweeklokaal pakken we teeltzaken anders aan. Als 4e generatie kwekers gaan we... Lees verder

Via QR-code of contant
Producten:
snijbloemen, groenteplantjes en kruidenplantjes, pompoenen
Starfiets route
foto

Boerderijwinkel aan huis. Wij telen diverse rassen aardappels en uien. Wij hebben... Lees verder

Producten:
aardappelen, vlees, kip, groente, fruit, uien
Starfiets route

Bollenstreek

Wie verse producten in de buurt wil kopen zit hier goed! Wil jij lokaal je boodschappen doen in De Bollenstreek in Zuid-Holland? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in De Bollenstreek in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

Winkeltjes en stalletjes langs de weg in de Bollenstreek

In De Bollenstreek ontdek je op het platteland alles van particuliere groent- en fruit stalletjes tot bloemenstalletjes van locale tuinders. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die je zelf kunt kopen. Zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt. In de Bollenstreek ontdek je onder andere verse bloemen, scharreleieren, biologische groente, onbespoten fruit en diverse zuivelproducten rechtstreeks te koop bij boeren.

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in de Bollenstreek of een andere plek in Zuid-Holland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Blijf op de hoogte van verse producten uit de Bollenstreek

Mis nooit meer vers nieuws en acties van stalletjes langs de weg in de Bollenstreek en van boeren of tuinders met een winkel op het platteland in Zuid-Holland.Ontdek Fairsy lokaal op social media: Facebook Zuid Holland en Instagram Zuid Holland. Zo ben je altijd op de hoogte van leuke acties en nieuwtjes uit de Bollenstreek en omgeving.