Fairsyvers langs de weg

Bollenstreek

Wie verse producten in de buurt wil kopen zit hier goed! Wil jij lokaal je boodschappen doen in De Bollenstreek in Zuid-Holland? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in De Bollenstreek in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

Winkeltjes en stalletjes langs de weg in de Bollenstreek

In De Bollenstreek ontdek je op het platteland alles van particuliere groent- en fruit stalletjes tot bloemenstalletjes van locale tuinders. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die je zelf kunt kopen. Zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt. In de Bollenstreek ontdek je onder andere verse bloemen, scharreleieren, biologische groente, onbespoten fruit en diverse zuivelproducten rechtstreeks te koop bij boeren.

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in de Bollenstreek of een andere plek in Zuid-Holland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Blijf op de hoogte van verse producten uit de Bollenstreek

Mis nooit meer vers nieuws en acties van stalletjes langs de weg in de Bollenstreek en van boeren of tuinders met een winkel op het platteland in Zuid-Holland.Ontdek Fairsy lokaal op social media: Facebook Zuid Holland en Instagram Zuid Holland. Zo ben je altijd op de hoogte van leuke acties en nieuwtjes uit de Bollenstreek en omgeving.

bedrijfsfoto

hillegommerdijk 395, 2144 KV, Beinsdorp, Zuid Holland

Boerderijwinkel aan huis. Wij telen diverse rassen aardappels en uien. Wij hebben eigen scharrelkippen lopen van meerdere grote rassen. Ook wordt op kleine schaal word er wat groente en fruit verkocht.

Producten

aardappelen, vlees, kip, groente, fruit

bedrijfsfoto

Zijldijk 7, 2362AE, Warmond, Zuid Holland

Biologische producten van eigen boerderij. Lamsvlees, Rauwe melk, Ambachtelijk IJs. Bezoek alleen op afspraak

Producten

vlees, ijs, biologisch, sappen, brood

bedrijfsfoto

Zuidweg 1a, 2375AP, Rijpwetering, Zuid Holland

Rauwmelkse Boerenkaas van jong tot (heel) oud, diverse kruidenkazen, rauwe melk, jam & chutneys van Oma. Nu ook met boerderijautomaat van 7 tot 7 ma t/m zaterdag. Openingstijden: wo en za van 8.30u - 16.00u, vr van 16.00u-18.00u pinnen is mogelijk

Producten

kaas

bedrijfsfoto

Sweilandpolder 9, 2362 AG, Warmond, Zuid Holland

De Sweylanthoeve is een kleinschalig familiebedrijf, dat is gelegen direct aan de Kagerplassen in Warmond / Teylingen (Bollenstreek, Zuid-Holland). Al sinds 1845 maken ze hier Boeren-Leidsekaas en Boeren-Roomboter. Voor kaas en andere zuivelproducten bent u hier dus aan het juiste adres!

Producten

zuivel

bedrijfsfoto

Leidsestraat 189, 2182DM, Hillegom, Zuid Holland

Het lekkerste vlees van de Blaarkopkoe vindt u bij Elsbroekerwei. Op zoek naar andere verse producten in de Bollenstreek in Zuid-Holland? Koop hier verse eieren, boerenzuivel, kaas, noten, bier en diverse groente en fruit!

Producten

zuivel, eieren, kaas, noten, groente, fruit, bier

bedrijfsfoto

Landlustweg 10a, 2401 LR, "Alphen aan den Rijn ", Zuid Holland

Ons fruitstalletje ligt aan de Landlustweg, een prachtig landweggetje op de grens van Koudekerk en Alphen aan den Rijn. Vanaf het voorjaar verkopen we zelf gekweekte groentenplantjes, lavendel, rabarber, vlierbloesemsiroop en rabarberjam. In de (na)zomer en het najaar oogsten en verkopen we courgettes,... Lees verder

Producten

fruit, pompoenen, groente, jam

bedrijfsfoto

Huigsloterdijk 65, 2156 LG, Weteringbrug, Noord Holland

Onder het motto 'Je moet niet iets van ver weg willen halen, als het ook dichtbij geproduceerd wordt' verkoopt Van Dorp rechtstreeks aan de klant. Ze staan bekend om hun heerlijke geitenkaas. De kaas is in verschillende vormen te koop. Denk aan spread, geitenkaasbolletjes, bruschetta, geitenkaasblokjes... Lees verder

Producten

kaas, geitenkaas