vers langs de weg

Contact


De stalletjes site van Nederland

Fairsy is DE site waar u stalletjes langs de weg en boerderijwinkels op het platteland vindt. Op Fairsy.nl ontdekt u meer dan 500 particulieren, boeren, kwekers enzovoorts met kraampjes langs de weg. Bij deze kraampjes kunt u rechtstreeks verse groente, heerlijk fruit, biologische producten, bloemen, plantjes honing, eieren, zuivel e.d. kopen voor een eerlijke prijs. U steunt hiermee ook nog eens de locale ondernemer of particulier.


Vers uit de buurt

Ontdek op onze site ook de leukste stalletjes langs de weg met o.a. verse bloemen, biologische groente, scharreleieren en meer bij u in de buurt.

Volg ons tevens op Facebook, elke provincie heeft een eigen FB pagina, klik daarom eerst op een provincie. Klik op de over ons pagina voor meer informatie over onze verzamelsite voor eten en drinken rechtstreeks kopen bij thuiskwekers, boeren en tuinders.


Uw stalletje gratis promoten op Fairsy.nl

Uw kraampje toevoegen of tip ons? Wilt u ook uw stalletje langs de weg of boerderij winkel/kraampje kosteloos promoten op onze website? Of heeft u een leuk verkoopstalletje aan de straat gespot en wilt u ons tippen? Stuur een email naar hi@fairsy.nl bij voorkeur inclusief foto('s) van het stalletje, adres, eventueel openingstijden/openingsdagen en korte omschrijving wat er te koop is in de kraam. Het is gratis. Meer informatie vindt u op de paginaaanmelden.

Contact

Vragen? Email hi@fairsy.nl (bij voorkeur), whatsapp of bel 06-83084433.Neem contact met ons op