Fairsy is opzoek naar regio redacteuren, kan jij ons helpen?
vers langs de weg
Menu

Contact


De stalletjes site van Nederland

Wij zijn Henk Jan, Joost en Iris, begin 2020 begonnen we met het verzamelen van winkeltjes en stalletjes langs de weg in Nederland. We proberen actuele informatie te verzamelen zodat eten, drinken, cadeaugeschenken, plantjes enzovoorts langs de weg kopen nog leuker wordt.

Fairsy is DE site waar u stalletjes langs de weg en boerderijwinkels op het platteland vindt. Op Fairsy.nl ontdekt u meer dan 1200 particulieren, boeren, kwekers enzovoorts met plattelandswinkels en kraampjes langs de weg. Bij deze kraampjes kunt u rechtstreeks (onbespoten) groente, heerlijk fruit, biologische producten, lokale cadeaus, verse bloemen, plantjes, honing, eieren van eigen kippen, zuivel e.d. kopen voor een eerlijke prijs. U steunt hiermee ook nog eens de locale ondernemer of particulier. U koopt lokaal en het is ook nog eens onwijs leuk.


Volg alle vers uit de buurt

Volg ons tevens op Facebook, elke provincie heeft een eigen FB pagina, klik daarom eerst op een provincie. Klik op de over ons pagina voor meer informatie over onze verzamelsite voor eten en drinken rechtstreeks kopen bij thuiskwekers, boeren en tuinders.


Uw stalletje gratis promoten op Fairsy.nl

Uw kraampje toevoegen of tip ons? Wilt u ook uw stalletje langs de weg of boerderij winkel/kraampje kosteloos promoten op onze website? Of heeft u een leuk verkoopstalletje aan de straat gespot en wilt u ons tippen? Stuur een email naar hi@fairsy.nl bij voorkeur inclusief foto('s) van het stalletje, adres, eventueel openingstijden/openingsdagen en korte omschrijving wat er te koop is in de kraam. Het is gratis. Meer informatie vindt u op de paginaaanmelden.

Contact

Vragen? Email hi@fairsy.nl (bij voorkeur), whatsapp of bel 06-83084433.Neem contact met ons op