vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

Contact


De stalletjes site van Nederland

Wij zijn Henk Jan, Joost en Iris, begin 2020 begonnen we met het verzamelen van boerderijwinkels, biologische plattelandswinkeltjes, bloemenkraampjes en stalletjes langs de weg met onbespoten groente en fruit in Nederland. We proberen actuele informatie te verzamelen zodat eten, drinken, cadeaugeschenken, plantjes enzovoorts langs de weg kopen nog leuker wordt. We trachten de adresjes zo goed mogelijk in kaart te brengen met duidelijke informatie over openingstijden, biologische wel/niet, onbespoten wel/niet en bezorging aan huis wel/niet.

Fairsy is DE onafhankelijke site waar u stalletjes langs de weg en boerderijwinkels op het platteland vindt. Op Fairsy.nl ontdekt u meer dan 1750 particulieren, boeren, kwekers enzovoorts met plattelandswinkels, streekproducten en kraampjes langs de weg. Bij deze kraampjes kunt u rechtstreeks (onbespoten) groente, heerlijk fruit, biologische producten, lokale cadeaus, verse bloemen, plantjes, honing, eieren van eigen kippen, zuivel e.d. kopen voor een eerlijke prijs. U steunt hiermee ook nog eens de locale ondernemer of particulier. U koopt lokaal en het is ook nog eens onwijs leuk.


Volg alle vers uit de buurt

Volg ons tevens op Facebook, elke provincie heeft een eigen FB pagina, klik daarom eerst op een provincie. Klik op de over ons pagina voor meer informatie over onze verzamelsite voor eten en drinken rechtstreeks kopen bij thuiskwekers, boeren en tuinders.


Uw stalletje gratis promoten op Fairsy.nl

Wilt u ook uw stalletje langs de weg of boerderij winkel/kraampje kosteloos promoten op onze website? Of heeft u een leuk verkoopstalletje aan de straat gespot en wilt u ons tippen? Stuur een email naar fairsy24@gmail.com bij voorkeur inclusief foto('s) van het stalletje, adres, eventueel openingstijden/openingsdagen en korte omschrijving wat er te koop is in de kraam. Het is bovendien geheel gratis. Meer informatie vindt u op de paginaaanmelden.

Contact

Vragen? Email fairsy24@gmail.com (bij voorkeur)Neem contact met ons op