Fairsyvers langs de weg
 
bedrijfsfoto

Kudde van Anloo

Hier kom je voor natuurlijk grasgevoerd vlees van Schotse Hoogland runderen die gras rond de Drentse AA eten. Koop hier o.a. Biefstuk, stoofvlees, gehakt, maar ook hamburgers, worsten en rollades. In de zomer spiesen voor op de barbecue en in de winter kant en klare stoofpotten. Ontdek ook de landwinkel De grazerij met streekproducten zoals jam of een kop koffie. Bij landwinkel De Grazerij vindt u dus een gevarieerd aanbod natuurvlees van het Schotse Hoogland rund. Biefstuk, stoofvlees, gehakt maar ook burgers, worsten en rollades. Zomer's spiesen voor op de barbecue en in de winter kant & klare stoofpotten. Ook verkopen ze biologische zuivel van Drentse Aa Zuivel, eieren, meel van Molen Mulder Pot, jams, chutney's en andere lekkernijen en snuisterijen. Ook online kunt u het vlees bestellen

Openingstijden

"Woensdag18.00 – 19.30 uurVrijdag en zaterdag10.00 – 17.00 uur"

Producten

vlees, streekproducten, jam

Annerstreek 17, 9468 AK, Annen, Drenthe

In de buurt van Kudde van Anloo

bedrijfsfoto

EigenErf is een vleesveehouderij, gelegen in de Drentsche Aa te Schipborg (nabij Zuidlaren). Zij verkopen diepgevroren rundvlees, van Blonde d’Aquitaine koeien. Ook diverse streekproducten, zoals de biologische zuivel van Karwij uit Rolde, aardappelen van de klei, meel van mulder Pot uit Kropswolde en sappen en jams van DrentsGoed, maken de winkel compleet. Tevens diepgevroren biologische kip en varkensvlees van de Waddenvarkens.

Producten

rundvlees, streekproducten, zuivel, meel, aardappelen, kip, varkensvlees, sappen

Borgweg 29, 9469 PG, Schipborg, Drenthe
bedrijfsfoto

Dit is een zelfoogsttuin volgens het CSA-concept:Community Supported Agriculture.... Lees verder

Producten

zelfpluktuin, groente

Spijkerboorsdijk, 9468 CG, Annen, Drenthe
bedrijfsfoto

Bij de zelfoogsttuin mag je het hele jaar zelf je groenten oogsten. Je sluit een jaar abbonnement af waardoor je lid wordt van de tuin. Het bedrag betaal je aan het begin van het jaar zodat er stekjes, zaden en materialen besteld kunnen worden voor het kweken van de groenten. Na het afsluiten van het abbonnement mag je wekelijks groenten oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico's. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er iets minder is.

Producten

zelfpluktuin, groente

Spijkerboorsdijk, 9468 CG, Annen, Drenthe