Fairsyvers langs de weg

Flevoland

Zoek je verse bloemen, vers eten of drinken direct van de boer, tuinder of kweker in Flevoland? Ontdek hier toffe tuinders, kwekers, boerderijwinkels en andere aanbieders met gezellige groente en fruit kraampjes langs de weg. Wij hebben een overzicht gemaakt van allerlei stalletjes, van jam tot eieren in Flevoland, van courgettes tot peren in de Noordoostpolder. Naast kraampjes langs de weg ook diverse boerderijwinkels met boerderijautomaten voor eieren, aardappels enzovoorts.

Maak een mooie (fiets) route langs deze verse producten te koop aan de weg. Een leuk stalletje gespot in Flevoland? Dan kan je deze gratis aanmelden via hi@fairsy.nl.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Flevoland?
Volg Fairsy Flevoland op: Facebook

bedrijfsfoto

Chroomstraat 5D, 8211 AS, Lelystad, Flevoland

Zelfgekweekte paddenstoelen in Flevoland! Bij Mycophilia kweken ze zelf paddenstoelen. Al deze superfoods zijn bij Mycophilia in Lelystad te koop. Ook diverse melanges (mix) verkrijgbaar.

Producten

paddestoelen

bedrijfsfoto

Vogelweg 20, 8218 ND, Lelystad, Flevoland

Bij De Polderkip haalt u maar één ding: eieren! De eieren komen rechtstreeks uit de stal bij u in de keuken. De eieren zijn zowel in de boerderijwinkel als de automaat te koop.

Producten

eieren

bedrijfsfoto

Kemphaanlaan 4, 1358 AC, Almere, Flevoland

De Kemphaan is een groot terrein waar van alles te doen is. Ook is er een stadsboerderij met markt waar u alles kunt kopen wat u nodig heeft. Verse groente, fruit, vlees en meer!

Producten

groente, fruit, vlees

bedrijfsfoto

Steenwijkerweg 23, 8316 RH, Marknesse, Flevoland

Bent u een wijnliefhebber? Bij wijngaard en boerderijwinkel Maronesse maken ze duurzame wijn. Verschillende soorten: rood, wit, droge en zoete wijn. Naast wijn haalt u hier ook aardappelen, eieren, groenten, fruit en diverse geschenken.

Producten

wijn, aardappelen, eieren, groente, fruit