Fairsyvers langs de weg

Gelderland

Gelderland heeft een ruim aanbod van boerderij stalletjes en particuliere kraampjes langs de weg vol vers fruit, biologische groenten, vleespakketten, scharreleieren en heel veel meer. Fairsy is de verzamelwebsite met het complete aanbod van boerderij kraampjes, stalletjes langs de weg en meer verkopers van lokale lekkernijen. Heb jij een gezellig groentestalletje, verkoopstalletje met zelfgemaakte jam of vers fruit kraampje langs de weg gespot ergens in de Betuwe, op de Veluwe tot in de Achterhoek? Maak een foto en tip het stalletje. Email hi@fairsy.nl voor je suggesties. Onze redactie voegt na goedkeuring verkoopstalletjes gratis toe aan deze pagina met stalletjes in Gelderland.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Gelderland?
Volg Fairsy Gelderland op: Facebook

bedrijfsfoto

Molenkampsweg 12, 5306 VP, Brakel, Gelderland (Kom ook eens langs er staan meerdere leuke kraampjes in deze straat!)

"Wij verkopen elke vrijdag en zaterdag handmade Gerbera boeketten.Veel verschillende Gerbera boeketten met een leuke hoes en eucalyptus of ruscus blad.Prijs per bos: ?5,-Let op! Contant en gepast betalen."

Producten

bloemen

bedrijfsfoto

Pasdijk 3, 7122 NT, Aalten (Lintelo), Gelderland

In de winkel van Lerinkshof verkopen ze diverse biologische rundvleesspecialiteiten. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen verwerken ze 36 verschillende soorten rundvlees. Ook traditionele Achterhoekse producten, zoals nagelhout, runderrookworst en diverse soorten droge metworst gemaakt van rundvlees... Lees verder

Producten

biologisch, vlees, rundvlees

bedrijfsfoto

Schaapdijk 9, 6825 LS, Arnhem, Gelderland

Opzoek naar heerlijk boerenzuivel, groenten, fruit, brood, vlees, vruchten, kazen, worst, eieren of honing? Bij Ijsseloord Landswinkel hebben ze alles!

Producten

zuivel, groente, fruit, brood, vlees, vruchten, kaas, vlees, eieren, honing

bedrijfsfoto

Smalriemseweg 72, 4112 ND, Beusichem, Gelderland

Van biologisch fruit, groenten en verschillende biologische streekproducten. U vindt het bij landwinkel Lindegaard. Ook sappen, stroop en cadeaupakketten zijn hier verkrijgbaar.

Producten

biologisch, fruit, groente, streekproducten, sappen, cadeau geschenken

bedrijfsfoto

Stadspoort 6, 6716 RH, Ede, Gelderland

Boer Thijs levert versproducten, alleen van eigen bodem. Rechtstreeks van de boer naar consument. Verser en smaakvoller. Van vlees, groente, fruit tot aan melk en eieren .

Producten

vlees, groente, fruit, melk, eieren

bedrijfsfoto

Ketelstraat 19, 6562 LG, Groesbeek, Gelderland

Kom voor verse geitenkaas, geitenvlees en geitenmelk naar 't Ketelbos. Vers van het land en direct van de boer.

Producten

kaas, geitenkaas

bedrijfsfoto

Karmelitessenlaan 8, 6816 PK, Schaarsbergen, Gelderland

Een leuk stalletje gespot aan de Karmelitessenlaan 8 in de Betuwe! In het stalletje langs de weg zijn diverse producten te koop. Zowel zelfgemaakte spulletjes, boeken als verse honing en eieren. Het geld stopt u in de brievenbus.

Producten

honing, eieren

bedrijfsfoto

Hemmensestraat 17, 6668 LB, Randwijk, Gelderland

Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt de biologische tuinderij De Stroom. Hier kunt u terecht voor vers groente en fruit van het land. Van sla, bieten, mais, courgette tot aan meloenen, peren en appels!

Producten

groente, fruit, sla, bieten, mais, courgettes, meloen, peren, appels

bedrijfsfoto

Tielenweg 25, 4191 NE, Geldermalsen, Gelderland

Voor heerlijke appels, peren en pruimen gaat u naar Van Driel Fruit in Geldeermalsen, De Betuwe! Dagelijks wordt het fruit van eigen land op locatie gesorteerd en klaargezet in het fruitstalletje langs de weg

Producten

appels, peren, pruimen, fruit

bedrijfsfoto

Hilsdijk 100, 8051 KE, Hattem, Gelderland

Voor ambachtelijk gemaakt roomijs van verse melk en de lekkerste streekproducten kom je naar IJsboerderij IJscowd in Hattem. De ijsboerderij is het hele jaar geopend. Voor het maken van het ijs gebruiken ze de verse melk van eigen koeien op de boerderij. En dat proeft u!

Producten

melk, ijs, streekproducten

bedrijfsfoto

Rozenkampweg 18, 8167 LP, Oene, Gelderland

De (h)eerlijkste aardbeien van de Veluwe vindt u in de Aardbeientuin van Bronsink! In de winkel verkopen ze natuurlijk hun eigen aardbeien, maar onder andere ook Hollands zomerfruit, div. vruchtensappen, jam, wijnen en boerenijs.

Producten

aardbeien, jam, wijn, ijs

bedrijfsfoto

Meidoornplein 81, 8091 JZ, Wezep, Gelderland

Op zoek naar vers en gezond groente en fruit? Kom naar De Goudreinet in Wezep! Al meer dan 30 jaar verkopen ze lekker groente, fruit en zuidvruchten.

Producten

groente, fruit