Fairsyvers langs de weg

Groningen

Spot hier alle aanbieders van boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in de provincie Groningen. Heb je een moestuin overschot of bijvoorbeeld heel veel verse eieren over? Voeg ook zelf je kraampje met groente, biologische fruit, scharreleieren, zelgemaakte jam, verse honing, boerderij met melk/vlees etcetera kostenloos toe. Stuur ons een bericht en tip ons! Maak verse producten kopen langs de weg nog leuker! Ontdek de leukste groentestalletjes, fruitkraampjes enzovoorts rond de stad Groningen, in het Westerkwartier, Oldambt, Westerwolde of bijvoorbeeld Het Hogeland op Fairsy.nl.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Groningen?
Volg Fairsy Groningen op: Facebook en Instagram

bedrijfsfoto

Tarweveld 6 Midwolda, 9681 GK, midwolda, Groningen

Kies 5 verschillende, biologische tafelaardappelen. Van kruimelig tot vastkokend uit de Oldambt. 1 zak kost 3 euro, 2 zakken 5 euro.

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Ter borchlaan 29a, 9728 XA, Groningen, Groningen

Voor 5 euro heb je verse zomerhoning. Deze honing komt direct van de imker. Gelegen op mooie fietsroute nabij Paterswoldsemeer.

Producten

honing

bedrijfsfoto

Dorpsstraat 314, 9605 PJ, Kielwindeweer, Groningen

In de boerderijwinkel de Scharrelderij verkopen Lotte en Pieter diepgevroren natuurvlees van de Groninger Blaarkop koe en Berkshire varkens. Verder vindt u in deze gezellige boerderijshop vruchtensappen, aardappelen, biologische eieren, roomboter, meel, pompoen, enz. Een halve of hele koe is ook mogelijk.... Lees verder

Producten

vlees, aardappelen, eieren, groente, meel

bedrijfsfoto

Hooilandse weg 72, 9983 PG, Roodeschool, Groningen

Bovenin het Hogeland in Roodeschool vindt u Goudgewas. In de winkel vindt u betaalbare groente en fruit van eigen erf. Ook lekkere fruitsappen, Groningse streekproducten en meer.

Producten

groente, fruit, sappen, streekproducten

bedrijfsfoto

Scholtweg 9, 9591 AD, Onstwedde, Groningen

Direct na het melken worden de zuivelproducten geproduceerd. Verser dan vers dus. Ontdek deze bioboerderij waar de 11e generatie de boerderij nu runt. Koop hier kwaliteit, o.a. kaas, kwark, ijs enz.

Producten

kaas, kwark, ijs

bedrijfsfoto

Esweg 37A, 9761 EP, Eelde, Groningen

Bazuin is een snijbloemen & vaste planten kwekerij gevestigd in Eelde. Met meer dan 300 soorten vaste planten vindt u hier alles wat u zoekt!

Producten

planten

bedrijfsfoto

Woortmansdijk 38 , 9608 TB, Westerbroek, Groningen (Let op neem de zij-inrit, rechts naast de woning, daar staat de kraam. Mooie fietsroute door Engelbert, Westerbroek en de polder bij Haren.)

"Zelfgemaakte jam, groente en verse eieren te koop in Westerbroek. In het houten stalletje langs de weg ligt altijd wel iets. "

Producten

jam, groente, eieren

bedrijfsfoto

Op de hoek van Schelfhorst in Eelde-Paterswolde. , 9765 TH, Eelde, Groningen (Prachtige op de route van en naar Peize en Paterswoldsemeer.)

Koop verse melk, rechtstreeks van de boer in Eelde-Paterswolde. Prachtige op de route van en naar Peize en Paterswoldsemeer.

Producten

melk

bedrijfsfoto

Engelberterweg 65, 9723 EK, engelbert, Groningen

Gespot in Engelbert: een boerderij waar je vers vlees kan kopen.

Producten

vlees

bedrijfsfoto

Westeind 154, 9636 CH, Zuidbroek, Groningen

Verse kruiden voor in de keuken en de tuin. Bij De Keukentuin vindt u de lekkerste kruiden van Groningen. Tegenwoordig zijn er ook diverse groenten te koop!

Producten

groente, kruiden

bedrijfsfoto

Burgermeester Buiskoolweg 35, 9541XM, Vlagtwedde, Groningen

Brouwerij Westerwolde heet u welkom op zaterdag om de brouwerij te bezichtigen en heerlijke speciaalbieren te kopen. Van frisse zomerbieren, bockbier tot aan een heerlijke tripel. Gemaakt op Groningse bodem!

Producten

bier

bedrijfsfoto

Hoofdweg west 26, 9944 EB, Nieuwolda, Groningen

In Nieuwolda vindt u familiebedrijf Molema: een fruitteeltbedrijf waar je appels, peren en kersen kunt kopen. Kom langs in de landwinkel om het verschil te proeven.

Producten

appels, peren, kersen, fruit

bedrijfsfoto

Woldweg 70, 9606 PG, Kropswolde, Groningen

Op zoek naar ambachtelijke graanproducten zoals broodmeel, banket, pannekoekenmix of bakingrediënten? Bij de prachtige, oude molen van Mulder Pot vindt u het. Prachtige locatie om te bezoeken in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Gelegen naast mooie fietsroute door de polder richting Groningen Stad en Haren.

Producten

bakproducten, meel

bedrijfsfoto

Kuzumerweg 17, 9862 TB, Sebaldeburen, Groningen

Misschien kent u Auke's kraam van de vismarkt in Groningen. Maar wist u dat u ook vlees en kaas kunt kopen op de boerderij in Sebaldeburen? Daar vindt u de kaasmakerij en slager. Koop rechtstreeks bij de boer!

Producten

kaas, vlees

bedrijfsfoto

Molenstraat 5, 9967 SL, Eenrum, Groningen

Bent u in de buurt van Het Hogeland in Groningen? Maak dan een tussenstop bij Abrahams Mosterdmakerij! Daar laten ze graag tientallen soorten mosterd zien en vertellen ze hoe het gemaakt wordt. De hardloper in het assortiment is Abrahams biologische mosterd!

Producten

mosterd

bedrijfsfoto

Schildwolderdijk 65, 9626 AR, Schildwolderdijk, Groningen

Nieuwe aardappelen koop je in Schildwolde.

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Langewijk 5, 9619 PK, Sappemeer, Groningen

Diverse verse groente en fruit, van komkommer tot meloen en van tomaten tot druiven.

Producten

groente, fruit

bedrijfsfoto

Achterdiep Noordzijde 38, 9611 BT, Sappemeer, Groningen

Frambozen, bramen en druiven voor 1 euro per bakje. Op=op

Producten

frambozen, druiven, bramen

bedrijfsfoto

Achterdiep Noordzijde 31, 9611 BT, Sappemeer, Groningen

Biologische tomaten, diverse soorten, kopen langs de populaire stalletjes weg aan het Achterdiep.

Producten

biologisch, tomaten

bedrijfsfoto

Achterdiep Noordzijde 7, 9611 BS, Sappemeer, Groningen

Ontdek de veelzijdige kraam lang de weg: de Ei-halte. 'Wij kweken en maken alles zelf met natuurlijke producten en gebruiken geen pesticiden. Kies uit lekker ijs, honing, spitskool, snijbiet, bloemkool, komkommers, jam, gedroogde kruiden en vrije uitloop eieren. Volg actuele verse producten ook via de... Lees verder

Producten

groente, ijs, jam, eieren, biologisch, honing, spitskool, snijbiet, bloemkool, komkommers

bedrijfsfoto

Hoofdweg 140, 9617 AK, Froombosch, Groningen

Fraaie verrijdbare, overdekte houten kraam aan de doorgaande weg in Froombosch met rode en zwarte bessen in het seizoen. Tevens in dit houten stalletje verse eieren verkrijgbaar.

Producten

zwarte bessen

bedrijfsfoto

Schildwolderdijk 97, 9626 AS, Schildwolde, Groningen

Gezellig wegstalletje met vers groente en fruit. Courgette, Spekbonen, Eieren, Pompoen, Aardbei, Maggi, Thee, Kruiden enz.

Producten

groente, kruiden, thee, courgettes, aardbeien

bedrijfsfoto

Blouvenne 10, 9751 PK, Haren, Groningen

Wilt u uw verse inkopen combineren met het ruilen van boeken? In Haren vindt u dit boekenkastje met allerlei boeken, van reisboeken tot roman van ondernemersboeken tot literatuur. Vergeet niet de boeken mee te nemen die u in het boekenkastje wilt doen.

Producten

boeken

bedrijfsfoto

Jachtlaan 50, 9751 BW, Haren, Groningen

Prachtige, verrijdbare, ouderwetse verkoopkraam met jam, plantjes, groente en meer. op=op

Producten

groente, jam, planten

bedrijfsfoto

Woldweg 63, 9606 PB, Kropswolde, Groningen ((nabij Meerwijck / Zuidlaardermeer))

Verrassend stalletje met van alles en nog wat te koop, van groente tot tassen.

Producten

groente

bedrijfsfoto

Kleine Vaartlaan 3D, 9642 PE, Veendam, Groningen

De locale boekenbieb kende je wellicht al, maar nu is er ook de plantenbieb. Hier kan je stekjes ophalen en zelf stekjes heen brengen.

Producten

boeken

bedrijfsfoto

Meerweg 17, 9606 PM, Kropswolde, Groningen

Op fietsroute gelegen is dit mooie kraampje gebouwd op een oude houten kruiwagen met nieuwe oogst aardappelen en biologische eieren.

Producten

aardappelen, eieren

bedrijfsfoto

De pol 46, 9321 VD, peize, Groningen

Traditioneel kraampje langs de weg. Bloemenstalletje en groentekraampje in 1. Wisselende groentes zoals spekbonen en verse bloemen. op=op

Producten

bloemen, groente

bedrijfsfoto

Lageweg 7, 9479 TA, Noordlaren, Groningen (Gelegen langs mooie fietsroutes nabij het Zuidlaardermeer, Appelbergen en Westerbroeksepolder.)

Alles komt hier uit eigen moestuin met biologische mest en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Kies uit o.a. groente, fruit, sappen, aardappels, noten, peulvruchten, kruidenplantjes en meer.

Producten

groente, fruit, sappen, aardappelen, noten

bedrijfsfoto

Washuisterweg 2, 9791 TE, Ten Boer, Groningen

In het hoge noorden zit de familie Bijman met een melkveehouderij. Iedere dag worden 120 koeien tweemaal per dag gemolken. Deze melk gat rechtstreeks naar de melktapmachine waar u zelf uw melk kunt tappen! Verser dan dit kan niet! Ook verse eieren zijn hier te verkrijgen.

Producten

melk

bedrijfsfoto

Bouwerschapweg 60, 9795 TA, Woltersum, Groningen

In Woltersum zit een kleinschalige melkschapenhouder met Friese melkschapen. Kleinschalig, biologisch produceren is hun doel en ze leveren graag direct aan de consument zonder tussenketens. Goed voor de boer, en voor jou! Koop hier uw kaas (harde en zacht-gerijpt), wolproducten en heerlijke vleesproducten!

Producten

melk

bedrijfsfoto

Dikemaweg 10, 9957 NB, Saaxumhuizen, Groningen

Op de Bloemenboerderij is voor jong en oud altijd wat te beleven! Naast diverse activiteiten kunt u naar de bloemen pluktuin waar u zelf een boeket kunt samenstellen. Vooraf moet je je melden bij de boerderijwinkel.

Producten

bloemen

bedrijfsfoto

De Gast 82, 9801 AH, Zuidhorn, Groningen

Uw Groene vakwinkel is de winkel waar u terecht kunt voor alles op het gebied van huisdieren, tuin, werkkleding, speelgoed en alles voor de agrarische sector. Naast de fysieke winkel is er ook een webwinkel beschikbaar!

Producten

bedrijfsfoto

Overwinningsplein 75, 9728 GS, Groningen, Groningen

In de winkel is er veel keuze uit verschillende producten. U vind hier onder andere appels, kersen en groenten, maar ook kaas en sappen geperst van eigen fruit.

Producten

appels, kersen, groente, kaas, sappen

bedrijfsfoto

Heereburen 17, 9884 TC, Niehove, Groningen

In de winkel is er veel keuze uit verschillende producten. U vind hier onder andere appels, kersen en groenten, maar ook kaas en sappen geperst van eigen fruit.

Producten

appels, kersen, groente, kaas, sappen

bedrijfsfoto

Langelandsterweg 121, 9982 TZ, Uithuizermeeden, Groningen

Een kleinschalig varkensbedrijfje vlak aan de wadden op bijna het noordelijkste puntje van Nederland. Hier worden op een diervriendelijke en duurzame manier bonte Bentheimer varkens gehouden. U kunt online vlees bestellen maar natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de boerderijwinkel. U kunt gaan voor... Lees verder

Producten

varkensvlees, vlees

bedrijfsfoto

Eekebuursterweg 21, 9821 PA, OLDEKERK, Groningen

De varkenshoeders van Long Snout Pork houden scharrelvarkens in de natuur in Groningen. Online kunt u vleespakketten van 2- of 3 kg bestellen waarin verschillende soorten producten zitten zoals saucijs, schnitzel, karbonade (haas, schouder, rib), speklap, varkenslappen, hamlappen etc. Daarnaast kunt u ook kippen- en kalkoeneieren en Engelse meatpies bestellen.

Producten

varkensvlees, vlees

bedrijfsfoto

Borgercompagnie 189-191, 9631 TH, Borgercomagnie, Groningen

Het planten, steken en oogsten van asperges gebeurd op de Doornbosch boerderij. Ook worden er aardbeien op stelling gekweekt.

Producten

asperges

bedrijfsfoto

Scholtweg 9, 9591 AD, Onstwedde, Groningen

In de Landwinkel van Bio-boerderij Landleven kun je erecht voor boodschappen van de boer. Lekker van dichtbij, waarbij de voedslketen kort en overzichtelijk is. Want weten wat je eet, waar het vandaan komt en wat er in zit, dat vinden we belangrijk. Je vindt hier producten van eigen boerderij en bijzondere... Lees verder

Producten

melk, zuivel, streekproducten

bedrijfsfoto

Veenhuizerweg 6, 9591 TB, Onstwedde, Groningen

Elke dag kakelverse eieren en het lekkerste uit eigen streek! Scharrel- en biologische eieren, aardappelen, zuivelproducten en echte boerenkaas zijn allemaal verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Producten

eieren, aardappelen, zuivel, biologisch, kaas

bedrijfsfoto

Klaverlaan 37, 9753 BZ, Haren, Groningen

Welkom bij Ecologische Zorgboerderij De Mikelhorst! Gelegen aan de rand van het groene Haren in de wijk Oosterhaar. Een prachtige plek om te bezoeken. Er is een kinerboerderij, tuinderij, theeschenkerij, houtkloverij en een winkel voor streekproducten.

Producten

streekproducten

bedrijfsfoto

Molenstreek 19, 9773 TJ, Klein Wetsinge, Groningen

Midden in klein Wetsinge

Producten

stoofperen