Fairsyvers langs de weg

Haarlemmermeer

Leef jij in de regio Haarlemmermeer? Doe jij al boodschappen rechtstreeks bij de boer, tuinder of kweker? Minder vaak naar de supermarkt en lokaal verse producten kopen is de trend. Dat kan bij steeds meer stalletjes langs de weg met bijvoorbeeld verse eitjes, biologische groente of ongespoten fruit. Maar ook bij boeren en tuinders die rechtstreeks verkopen aan particulieren. Fairsy verzamelt al deze locale verkooppunten in de omgeving Haarlemmermeer en elders in Noord Holland op 1 handige website.

Stalletjes langs de weg Haarlemmermeer

Haarlemmermeer heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Staap op de fiets op een zonnige zondagmiddag en haal hier uw verse eieren, groente, fruit, zuivel en bijvoorbeeld bloemen of planten. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers wat meer!

Wat is Fairsy precies?

Wij zijn een platform voor meer rechtstreeks verse waren kopen bij boeren, tuinders en particulieren met een kraampjes langs de weg. Fairsy brengt dus alles van een kaasboerderij tot fruitstalletje en van een bloemenstalletje op het platteland tot een handige boerderijautomaat nabij Haarlem met verse groente voor jou in kaart. Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Haarlemmermeer of een andere plek in Noord-Holland/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Blijf op de hoogte van vers nieuws uit het Haarlemmermeer gebied

Wil je op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en populaire boerderijwinkels in het Haarlemmermeer gebied en elders in Noord-Holland? Volg vers nieuws uit de buurt dan op social media, via Fairsy Noord-Holland Facebook

bedrijfsfoto

Lutkemeerweg 262, 1067 TH, Amsterdam, Noord Holland

Lekkere aardappelen, groenten, fruit en verse kaas koopt u bij De Boterbloem in Amsterdam. Diverse soorten biologische groenten zijn hier bij de Boterbloem verkrijgbaar: bieten, verschillende koolsoorten, courgette, sperziebonen, prei en knoflook.

Producten

groente, biologisch, fruit, aardappelen

bedrijfsfoto

Aalsmeerderweg 265, 1432 CN, Aalsmeer, Noord Holland

OostOogst verkoopt verse groenten direct vanaf de kwekerij. De groenten worden in de kas en buiten in volle grond onbespoten geteeld. Dit zorgt voor verse, smaakvolle seizoensgroenten, die wij aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Ook zomerhoning en rozen verkrijgbaar.

Producten

groente, biologisch

bedrijfsfoto

Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB, Amstelveen, Noord Holland

Bij Geitenboerderij Ridammerhoeve werken ze biologisch-dynamisch. Van eigen geiten maken ze diverse producten. In de boerderijwinkel vindt u rauwe geitenmelk, geitenkaas, karnemelk, boter, yoghurt/kwark, verse geitenkaas, feta en ijs!

Producten

kaas, melk, geitenkaas, kwark, biologisch, yoghurt, ijs

bedrijfsfoto

Drechtdijk 90, 1424 RJ, De Kwakel, Noord Holland

Bij zuivelboerderij VrouwenAkker verkopen ze ambachtelijke zuivelproducten van de eigen boerderij. Een greep uit het assortiment: boerenkaas, kruidenkaas, melk, yoghurt, vla, kwark en zuivelmanden. Allemaal biologisch!

Producten

kaas, melk, yoghurt, kwark, vla

bedrijfsfoto

Rijnlanderweg 1166, 2153 KC, Nieuw Vennep, Noord Holland

Kaasboerderij van Wees is echt een omrij-adresje in Haarlemmermeer! De lekkerste melk, yoghurt, boter, kaas en eieren koop je natuurlijk direct van de kaasboerderij op de Rijnlanderweg! Kees en Ellie van Wees maken al jaren op ambachtelijke wijzen de lekkerste kazen. Maar ook de melk, karnemelk en yoghurt... Lees verder

Producten

melk, yoghurt, kaas, eieren,

bedrijfsfoto

Spieringweg 1131A, 2136 LP, Zwaanshoek, Noord Holland

Op zoek naar verse honing? Joke Hoogendoorn is sinds 2017 imker in Zwaanshoek en maakt zelf honing. In de maanden juni, juli en augustus is de honing op zaterdag van 13.00 - 15.00 uur te koop. Pinnen is mogelijk!

Producten

honing