vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

stadsboederij osdorp

Starfiets route
Stadsboerderij Osdorp is een groen experiment midden in Osdorp, Amsterdam Nieuw West. Wij zetten de natuur, het goede eten en een prettige buurt voorop. De poort staat open voor iedereen die daaraan wil bijdragen.

Hoe gaat het op de boerderij – 11 februari 2023

11 februari 2023
We zitten ergens tussen de winter en het voorjaar in en bereiden ons voor op het nieuwe seizoen. 1 maart start het moestuinteam. De laatste werkzaamheden vinden plaats aan de stal, onze nieuwe workshopruimte. De meeste programma’s lopen gewoon door. Vanaf april opent weer het Open Huis op de zaterdag met programma’s voor jong en […] Het bericht Hoe gaat het op de boerderij – 11 februari 2023 verscheen eerst op Stadsboerderij Osdorp.

Wat is uw ervaring?

In de buurt van stadsboederij osdorp

foto

Brouwerij De 7 Deugden beschikt over een sfeervol proeflokaal, terras, tuin en een... Lees verder

Producten:
bier, streekproducten
22-05-2022 - If you are questioning how to make your personal computer virus, you’ve come to the right place. There are numerous tutorials and steps on steps to create a virus. However , prior to this,, it is important to know what the trojan is, how it reproduces, and how to give protection to it. If you […]
Starfiets route
foto

Lekkere aardappelen, groenten, fruit en verse kaas koopt u bij De Boterbloem in Amsterdam.... Lees verder

Producten:
groente, biologisch, fruit, aardappelen, courgettes, sperziebonen, prei, knoflook
04-04-2022 - Kom gewoon langs om te zien dat de kracht van de natuur nog tastbaar is en natuurlijk om in onze winkel lekkere biologische producten te kopen. Het bericht De Lente is zichtbaar op de Boterbloem verscheen voor het eerst op Biologische boerderij de boterbloem.
Starfiets route