vers langs de weg
DrentheAnnenhondsrug
bedrijfsfoto

Zelfoogsttuin Tuin voor Zwaantje

... KM

Dit is een zelfoogsttuin volgens het CSA-concept:Community Supported Agriculture. Je betaalt aan het begin van je jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico’s. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er iets minder is. Je sluit een abonnement af voor een jaar. Je betaalt aan het begin van het jaar zodat wij stekjes, zaden en materialen kunnen bestellen. Een oogst abonnement staat voor 1 huishouden. Je mag een jaar verse groente komen oogsten. Je mag oogsten zoveel als je nodig bent, neem genoeg maar niet te veel en denk aan degene die na je komt oogsten. Wanneer de tuin open is mag je komen oogsten. Ga je op vakantie? Vraag dan of je buren of vrienden willen oogsten. Laat dit wel even weten.

Adres:
Spijkerboorsdijk, 9468 CG Annen, Drenthe

In de buurt van Zelfoogsttuin Tuin voor Zwaantje

de buurt

bedrijfsfoto
... KM

Bij de zelfoogsttuin mag je het hele jaar zelf je groenten oogsten. Je sluit een jaar abbonnement af waardoor je lid wordt van de tuin. Het bedrag betaal je aan het begin van het jaar zodat er stekjes, zaden en materialen besteld kunnen worden voor het kweken van de groenten. Na het afsluiten van het abbonnement mag je wekelijks groenten oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico's. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er iets minder is.

Producten:
zelfpluktuin, groente
Adres:
Spijkerboorsdijk, 9468 CG Annen, Drenthe
bedrijfsfoto
... KM

In de boerderijwinkel de Scharrelderij verkopen Lotte en Pieter diepgevroren natuurvlees... Lees verder

Producten:
vlees, aardappelen, eieren, groente, meel, bakproducten, streekproducten, cadeau geschenken, boerderijwinkel
Adres:
Dorpsstraat 314, 9605 PJ Kielwindeweer, Groningen(Gelegen in mooi dorpje, combineer je fietsroute met bijvoorbeeld Zuidlaren of een rondje zuidlaardermeer.)
bedrijfsfoto
... KM

Hier kom je voor natuurlijk grasgevoerd vlees van Schotse Hoogland runderen die gras... Lees verder

Producten:
vlees, streekproducten, jam
Adres:
Annerstreek 17, 9468 AK Annen, Drenthe