vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Harener Holt

Starfiets route
Boerderij met zelfbediening koelkast met verse zuivel zoals vanille en aardbei yoghurt, kaas, melk en chocolademelk. Betalen kan heel eenvoudig via QR code van tikkie
Adres:
Oosterweg 123, 9751 PE Haren, Groningen (Links van de boerderij zit een mooie fietsroute naar waterhuizen / groningen.)
Producten:
melk, zuivel, kaas
Dit is mijn kraampje

Zaterdag de laatste ronde voor Ouwerkerk Optiek

25 mei 2022
Na dertig jaar zeggen Jacques en Alie Ouwerkerk: ‘Het is mooi geweest’. Op 28 mei is de laatste dag van hun winkel. Ouwerkerk is 50 jaar opticien, waarvan dertig jaar als zelfstandig ondernemer aan de Meerweg. Amro-bank In 1992 openden ze hun eigen optiekzaak. “Mijn vrouw Alie en ik gingen met een A4-tje naar de Het bericht Zaterdag de laatste ronde voor Ouwerkerk Optiek verscheen eerst op Haren de Krant.

Zaterdag a.s. seniorenmarkt in Haren

25 mei 2022
Op het Raadhuisplein in Haren vindt op zaterdag 28 mei de seniorenmarkt ‘Haren Helpt Haren’ plaats van 11.00-16.00 uur. De markt is een initiatief van Jan van der Meulen (80) uit Haren, die zich liet inspireren door vergelijkbare markten in het verleden, die werden georganiseerd door Seniorenvereniging Haren. Van der Meulen wilde deze markt zodat Het bericht Zaterdag a.s. seniorenmarkt in Haren verscheen eerst op Haren de Krant.

Live muziek in Glimmen a.s. zondag

25 mei 2022
De Glimmense band Under Cover speelt zondag 29 mei in het Dorpshuis van Glimmen. Inloop 14.30 uur en aanvang: 15.00 uur. Het optreden is een initiatief van Dorpshuis de Groenenberg en Plaatselijk Belang Glimmen. Entree is gratis. Het bericht Live muziek in Glimmen a.s. zondag verscheen eerst op Haren de Krant.

Wat is uw ervaring?

In de buurt van Harener Holt

foto

Combineer een bezoek aan de prachtige Botanische tuin van de Hortus met een aankoop... Lees verder

Producten:
tuinplanten, cadeau geschenken
Adres:
Kerklaan 34, 9751 NN Haren, Groningen (Gelegen op mooie fietsroute tussen Onnen, Paterswolde, Glimmen en Groningen-Stad.)
01-07-2022 - Attentie! Tijdens de zaterdag en zondag van het #dichtersfestival is de Hortus enkel te betreden met entreekaarten voor het dichtersfestival. Kaarten zijn te koop via
Starfiets route
foto

In de Zelfoogsttuin van boer Gijs pluk je jouw eigen biologische groenten, kruiden... Lees verder

Producten:
zelfpluktuin
Adres:
Kerklaan 30, 9751 NN Haren, Groningen
Starfiets route
foto

Wilt u uw verse inkopen combineren met het ruilen van boeken? In Haren vindt u dit... Lees verder

Producten:
boeken
Adres:
Blouvenne 10, 9751 PK Haren, Groningen
Starfiets route