Fairsyvers langs de weg

Limburg

Limburg barst van de stalletjes langs de weg en gezellige boerderij kraampjes. Fairsy verzamelt dergelijke groente en fruitstalletjes in Limburg op deze pagina. Ook kraampjes met eieren, plantjes, haardhout en andere producten ontdek je hier. Maak een prachtige fietsroute langs de verschillende wegkraampjes en zo ben je ook nog eens sportief bezig in de buitenlucht. Daarnaast steun je lokale boeren en tuinders die een faire prijs krijgen voor hun verse goederen.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Limburg?
Volg Fairsy Limburg op: Facebook

bedrijfsfoto

Pratwinkel 17, 5991 NP, Baarlo, Limburg

Goed en eerlijk vlees, van varkens die heerlijk buiten hebben kunnen rondscharrelen, daar geloven ze in bij Partizanenvlees. Besteel hier verschillende vleessoorten of vleespakketten van 5 of 10 kilogram.

Producten

vlees, varkensvlees

bedrijfsfoto

St. Pieterstraat 36, 6211 JN, Maastricht, Limburg

Bij Adriaan de Smaakmaker vindt u ambachtelijk geproduceerde mosterd, jams, chutney's, dressings, azijnen, mayonaise en meer. Het fruit waarmee wij werken komt van lokale producenten en is voor een groot deel biologisch en/of onbespoten. Onze rode wiemelkesjam en Maastrichtse kruidenmosterd hebben inmiddels... Lees verder

Producten

jam, fruit, biologisch, mosterd

bedrijfsfoto

Oyen 1, 5995 PN, Kessel, Limburg

Sinds begin jaren tachtig produceert de Familie Mertens boerenkaas en andere zuivelproducten van melk van eigen koeien. De zelfgemaakte lekkernijen worden in de eigen boerderijwinkel verkocht. Voor kaas en zuivelproducten gaat u naar Familie Mertens.

Producten

kaas, zuivel

bedrijfsfoto

Heerderweg 58 C, 6224 LH, Maastricht, Limburg

Een uitgebreid assortiment streekproducten uit de buurt. Lokaal, duurzaam en biologisch staat bij PuraLoca centraal. Neem een kijkje in de winkel!

Producten

streekproducten

bedrijfsfoto

Rijksweg Zuid 92A, 6102 XZ, Slek-Echt, Limburg

In de prachtige natuur van de Limburgse gemeente Echt-Susteren liggen ook de aspergevelden van familie van den Goor. Zelf gekweekt en direct uit de grond in de boerderijwinkel. Haal hier uw verse asperges.

Producten

asperges

bedrijfsfoto

De Berckt 12D, 5991 PD, Baarlo, Limburg

Kersen, peren, appels, pruimen en druiven. Deze mooie vruchten worden geteelt op de fruitboerderij. De vruchten zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar. Zowel als vruchten als sappen en likeuren of kersen op siroop.

Producten

sappen, kersen, peren, appels, pruimen, druiven