vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

Piet Hoekstra, Teler Van Vergeten Erwten

Starfiets route
Piet Hoekstra uit St. Jacobiparochie teelt de Kollumer Zoete Grauwe Erwt en ‘Dik Trom’ erwten. Ze hebben het streekmerk Waddengoud.
Adres:
Oudebildtdijk 749, 9079 NC, Sint Jacobiparochie, Friesland
Dit is mijn kraampje

Wat is uw ervaring?

In de buurt van Piet Hoekstra, Teler Van Vergeten Erwten

foto

In onze boerderijautomaat kunt U terecht voor heerlijke ambachtelijke streekproducten.... Lees verder

Producten:
kaas, geitenkaas
Adres:
De Draai 2 , 9076 PD St. Annaparochie, Friesland
04-08-2022 - Verbouwing (deel 4) Inmiddels is de bouwvak in het noorden van Nederland begonnen en staat de verbouwing van nieuwe koelcel even in de koelkast…euh, ligt even stil ! Maar oooh wat zijn we al trots op wat we jullie kunnen laten zien !!! Dit wordt dus na 19 augustus vervolgd . #verbouwing #friesland #sintannaparochie #nieuwekoelcel #bouwvak #vakantieperiode #gewoonlekkerdruk #trotsoponzeuitbreiding
Starfiets route

Bij ons op de boerderij, maar ook andere boeren op Het Bildt, produceren de lekkerste... Lees verder

Contant en per tikkie.
Producten:
aardappelen, groente, winterpeen, uien, jam, sap
Adres:
Oudebildtdijk 487, 9076 GP Sint Annaparochie, Friesland (De Oudebildtdijk is de langste straat van Nederland en een mooie plek om eens te toeren, fietsen of wandelen. Daarnaast is het er zeer smaakvol!)
01-07-2022 - 𝑭𝒂𝒏𝒕𝒂𝒔𝒕𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒐𝒑𝒅𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒅𝒓𝒊𝒋𝒇 𝒖𝒊𝒕 𝑯𝒆𝒕 𝑩𝒊𝒍𝒅𝒕! Het was even een klusje, maar het is gelukt! Wij mochten vandaag 250 pakketten afleveren aan Meijer Handling Solutions voor haar 100 jarig bestaan. Tijdens de open dag vanwege het jubileum ontvingen de bezoekers vandaag tasjes met producten uit de regio. Met onder andere nieuwe Bildtstar aardappelen, uien, bloemkool en een lokaal biertje maken bezoekers kennis met de smaak van de regio. Bedankt Meijer voor deze mooie opdracht en het vertrouwen. Ook grote dank aan Lex en Joel die door een fysiek probleem hebben geholpen bij deze opdracht! Benieuwd naar de mogelijkheden voor pakketten voor een bedrijf of voor familie, vrienden en collega's? Vraag het ons via de chat of info@bildtsgenot.nl. Ant kikes en een goed weekeand!
Starfiets route

Melktap met verse koeienmelk, schapenkaas en meer zuivel te koop vanaf het platteland.

Pinnen mogelijk: Ja
Producten:
melktap, melk, kaas
Adres:
Van Egmondstraat 27, 9078 VG Oude Bildzijl, Friesland
21-05-2022 - We zijn los, de eerste markt van dit jaar! We zijn vandaag te vinden in Joure, op Joure onder de wol. Kom je ook gezellig langs?! #schapen #schapenkaas #schapenmelkerij #wol #Joure #douwesylster
Starfiets route