vers langs de weg

Over ons


Fairsy (voorheen stalletjeslangsdeweg.nl) wil zowel professionele lokale boeren, tuinders, kwekers enzovoorts als particulieren met een kraampje bij de weg in kaart brengen. Zo ontdekken kopers verse (en vaak voordeligere) producten in de buurt en krijgen de boeren en kwekers een faire prijs. Rechtstreeks kopen bij boeren, tuinders en particulieren met een stalletje aan de weg proberen wij zo eenvoudiger en leuker te maken. 


Momenteel bouwen wij steeds verder aan onze website met o.a. handige filteropties, geef ook uw verbetersuggesties door.


Het idee ontstond...

Het idee van een verzamelplatform voor verse producten uit de buurt ontstond in 2020 tijdens de corona crisis. Het is superleuk om te zien wat er in de buurt aan verse groentestalletjes, fruitkraampjes met seizoensfruit uit eigen moestuinen van mensen, vlees en melk bij de boer, kamer en tuinplantjes bij kwekerijen, haardhout, zelfgemaakte jam e.d. te krijgen is. Rechtstreeks kopen bij stalletjes langs de weg, bij kwekers en boeren geeft een goed gevoel. Bovendien steunt met hiermee steun de lokale ondernemer en de prijs is vaak ook nog eens heel aantrekkelijk. 


Allerlei verse producten uit de buurt

Populaire producten op Fairsy zijn aardappelen, scharrel eieren, uien, spruiten, Hollandse aardbeien, biologische druiven, honing, melk, vlees, tuinplanten, kamerplanten en heel veel meer. Je zult verbaasd zijn hoeveel boerderijwinkeltjes, fruitstalletjes en kraampjes er in Nederland zijn, ook bij jou in de buurt. 


Zelf afhalen, mooie fietsroute van maken

Met onze website willen wij kopers stimuleren een mooie fietsroute te maken langs de verschillende stalletjes die overal in het land te vinden zijn. En als je op de fiets er op uit gaat heb je ook nog eens je sport meteen gehad. Twee vliegen in één klap. Neem wel een paar plastic bakjes mee, dat kan handig zijn.


Contact

Bekijk hier onze pagina voor stalletjes langs de weg en plattelandwinkels aanmelden. Contact ons, ook voor een gratis vermelding of wijziging doorgeven hi@fairsy.nl of whatsapp/bel 0683084433 tijdens kantooruren. Bij geen gehoor bellen wij zsm terug.

Volg ons op facebook https://www.facebook.com/Fairsy24/

Laatste update: 5/5/2021, 5:03:52 PM