Fairsyvers langs de weg

Overijssel

Overijssel heeft enorm veel boerderij kraampjes en stalletjes langs de weg. Je vindt ze allemaal op Fairsy.nl. Ontdek verse aardbeien, biologische groente, scharreleitjes of aardappel aanbiedingen in Salland, de kop van Overijssel of in Twente. Ook rond Zwolle, Deventer en Zutphen liggen dorpjes met gezellige stalletjes langs de weg en biologische boerderijwinkels. Heb je bijvoorbeeld een biologisch groente of vers fruitkraampje in Overijssel gezien die hier niet mag ontbreken? Stuur dan een mail naar hi@fairsy.nl met je tip inclusief adres en foto.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Overijssel?
Volg Fairsy Overijssel op: Facebook

bedrijfsfoto

Alsteedseweg 52, 7481 RZ, Buurse, Overijssel

Kippen in het bos, kruipertjes in de bodem. Geef de natuur de ruimte en zij neemt maar ze geeft vooral terug. In een eindeloze kringloop. In haar eigen ritme. Wij geloven daarin. Op onze biodynamische boerderij streven wij naar een balans in de natuurlijke systemen. En zo levert de natuur ons alles wat... Lees verder

Producten

vlees, kruiden, eieren, groente, fruit

bedrijfsfoto

Maatgravenweg 20, 8026 RG, Zwolle, Overijssel

Lekkere, verse groenten van het seizoen uit Zwolle. Tuin Salland teelt zelf biologische groenten. In de winkel worden aardappelen, groente en fruit verkocht.

Producten

aardappelen, groente, fruit, biologisch

bedrijfsfoto

Varsenerstraat 7, 7731 DC, Ommen, Overijssel

Voor pure ambachtelijke streekproducten gaat u naar De meisjes van Ommen. Er zijn bakproducten, wijn, bier, sappen en jams en zelfs verzorgingsproducten verkrijgbaar.

Producten

bakproducten, wijn, bier, sappen, streekproducten, jam, meel

bedrijfsfoto

Schapendijk 4, 7642 LR, Wierden, Overijssel

Naast prachtig biologisch melkvee hebben ze hier een pluimveestal voor biologische leghennen waarin dagelijks biologische eieren worden geproduceerd. Ook hebben ze een pluimveestal voor scharrelhennen. Haal hier je verse eieren!

Producten

biologisch, eieren

bedrijfsfoto

Zwilweg 1a, 7462 SP, Rijssen, Overijssel

In een mooie boerderijwinkel heeft Het Schuurtje diverse streekproducten te koop. Denk aan vers ijs, kaas, zuivel, en rauwe melk uit de zelf-melktap.

Producten

ijs, kaas, zuivel, melk, streekproducten, melktap

bedrijfsfoto

Tuindersweg 2-1, 8271 PK, IJsselmuiden, Overijssel

Een uitgebreid assortiment streekproducten in de boerderijwinkel. Zoals aardbeien, eigen geteeld groente en fruit, jam, sappen, bier en wijn. Ook is er een echte aardbeienautomaat waar je, buiten de openingstijden, verse aardbeien kan kopen!

Producten

groente, fruit, jam, sappen, bier, wijn, aardbeien, streekproducten

bedrijfsfoto

Duivelsdijk 21, 7574 PB, Oldenzaal, Overijssel

Deze leuke landwinkel heeft voor ieder wat wils. Naast seizoens groente en fruit, kun je ook zelf de pluktuin in om zowel vruchten als bloemen te plukken. Ook heeft de landwinkel een breed assortiment aan zelfgemaakte producten.

Producten

groente, fruit, bloemen

bedrijfsfoto

Broekdijk 25, 7664 VD, Manderveen, Overijssel

Naast de mogelijkheid om zelf vruchten te plukken, kunt u ook door de drive-in waar producten aangeboden worden zoals wafels, smoothies en ijs. Ook is er de mogelijkheid om lekker aan te schuiven op het terras waar u kunt genieten van een speciaalbiertje of een lekker bakje koffie. Let op!: Voor het zelf plukken dient u te reserveren op de website.

Producten

fruit, ijs, bier, koffie

bedrijfsfoto

Beekweg 10, 7481 RG, Buurse (gemeente Haaksbergen), Overijssel

Erve Hanebulten heeft een boerderijwinkel die zich heeft gespecialiseerd in honing, honingproducten en in streekgebonden producten. Ze verkopen onder andere eigengemaakte jam en streekgebonden producten gemaakt door mensen bij hen uit de buurt.

Producten

honing, streekproducten, jam

bedrijfsfoto

https://www.verkoopstalletjes.nl/ vind je nog heel veel meer stalletjes, noord brabant heb ik daar al van leeggeplukt, zuid holland ook alles onderin het westland, de rest nog niet. je kan bij deze website beginnen en via google soms aanvullende informatie vinden zoals een facebook adres of website en email. plaatjes vinden is vaak lastiger en kan je overslaan. altijd ff goed checken of het stalletje niet al in de lijst staat! wil je beginnen bij Noord Holland, Utrecht en de rest van Zuid holland (alles boven rotterdam), daarna groningen, friesland, drenthe en de rest

Eesveenseweg 107, 8347 JE, Eesveen, Overijssel

Voor een (h)eerlijk stukje vlees rechtstreeks van de boerderij ben je bij vleesboerderij Eesveen aan het goede adres. Het rundvlees wordt van eigen vleesvee geproduceerd en is van hoge kwaliteit. Online kunt u zelf een vleespakket samenstellen. Deze kan geleverd worden binnen een straal van 25km van Eesveen, maar kan ook opgehaald worden. Betalen is met PIN. In de herfst ook kalebassen en pompoenen te koop. Vanaf 0,25 per stuk!

Producten

vlees, rundvlees