Fairsyvers langs de weg
 
bedrijfsfoto

Kalter Aardbeien

Een uitgebreid assortiment streekproducten in de boerderijwinkel. Zoals aardbeien, eigen geteeld groente en fruit, jam, sappen, bier en wijn. Ook is er een echte aardbeienautomaat waar je, buiten de openingstijden, verse aardbeien kan kopen! Boerderijwinkel met vlees en kaas, diverse streekproducten, Hollandse aardbeien, aardbeienautomaat en zelfpluktuin in het voorjaar/zomer.

Producten

groente, fruit, jam, sappen, bier, wijn, aardbeien, streekproducten, boerderijautomaat

Tuindersweg 2-1, 8271 PK, IJsselmuiden, Overijssel

In de buurt van Kalter Aardbeien

bedrijfsfoto

Voor ambachtelijk gemaakt roomijs van verse melk en de lekkerste streekproducten kom je naar IJsboerderij IJscowd in Hattem. De ijsboerderij is het hele jaar geopend. Voor het maken van het ijs gebruiken ze de verse melk van eigen koeien op de boerderij. En dat proeft u!

Producten

melk, ijs, streekproducten

Hilsdijk 100, 8051 KE, Hattem, Gelderland
bedrijfsfoto

Op zoek naar vers en gezond groente en fruit? Kom naar De Goudreinet in Wezep! Al... Lees verder

Producten

groente, fruit, appels, aardbeien

Meidoornplein 81, 8091 JZ, Wezep, Gelderland
bedrijfsfoto

Bij deze biologische melkveehouderij komt u voor diverse zuivelproducten, maar ook... Lees verder

Producten

zuivel, melk, vlees, eieren, kaas, haardhout

Hessenweg 82, 3835 PL, Stoutenburg, Gelderland("Neem gerust u eigen verpakkingsmateriaal mee! De winkel is bereikbaar via ‘het hekje’ langs het Valleikanaal, tegenover het Vliet. U kunt wandelend of fietsend via die kant naar binnen. Let op: honden verboden!Ook kunt u via de Hessenweg bij ons komen. Via die kant zijn wij ook met de auto bereikbaar. Als u vanaf Leusden komt, moet u de Engweg en de Stoutenburgerlaan voorbij en vlak na mode en wonen winkel Van Ravenhorst moet u rechts afslaan. Komt u vanaf Achterveld, dan rijdt u voorbij de Emelaarseweg, en na de eerst volgende bocht moet u opletten en slaat u links af onze steeg in. De winkel ligt 500 meter van de Hessenweg af, dus u moet even door rijden.")