Amerstreek

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Amerstreek! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Amerstreek heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker  dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Amerstreek of een andere plek in Noord-Brabant/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Noord-Brabant? 

Volg Fairsy Noord-Brabant op:

Facebook


⊱ ────────────────── ⊰

Kaasboerderij ‘t Bosch

Erik en Lisette hebben ongeveer 95 melkkoeien die zoveel mogelijk buiten lopen. Van een gedeelte van deze melk maken ze boerenkaas. De kaas, ook geiten- en schapenkaas of schimmelkaas, is te koop in de boerderijwinkel.  
Openingstijden
Woensdag 13:30 – 17:00 uur
Vrijdag         09:00 – 12:00 uur
                        13:30 – 17:00 uur
Zaterdag         09:00 – 12:00 uur
                        13:30 – 17:00 uur

Adres
Wagenbergsestraat 2
4921 XV Made⊱ ────────────────── ⊰

De Kersenhof

Hybert Verschure is teler van zoete kersen op De Kersenhof. Samen met zijn familie zorgt hij voor de lekkerste zoete kersen in de regio. Eerlijke en goede producten!
Openingstijden
Kersenseizoen 2020; van maandag 8 juni t/m zaterdag 1 augustus : ma t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

Adres
Zijlweg 2 4944 AV Raamsdonk

⊱ ────────────────── ⊰

Aspergekwekerij Van Beek Terheijden

Voor de beste asperges gaat u naar Van Beek Asperges. In het aspergeseizoen koopt u hier verse asperges in de boerderijwinkel. Ook koopt u hier unieke aspergewijn!
Openingstijden
Alleen in het seizoen te koop (zie website). Maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag & zondag 09.00 – 17.00 uur

Adres
Munnikenhof 15
4844 PK Terheijden⊱ ─────────
───────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten