Betuwe

Lokaal uw boodschappen doen in de Betuwe in Gelderland? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in Betuwe in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

In Betuwe vindt u op mooie fietsroutes diverse stalletjes of 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die u kunt kopen. U doet vervolgens geld in een bakje of brievenbus en kunt weer verder! In de Betuwe in Gelderland vindt u onder andere eieren, groente, verse eieren en zuivelproducten. 

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio's om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in de Betuwe of een andere plek in Gelderland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook stalletjes langs de weg in andere delen van Gelderland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Gelderland? 

Volg Fairsy Gelderland op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Stalletje met eieren

Een leuk stalletje gespot aan de Karmelitessenlaan 8 in de Betuwe! In het stalletje langs de weg zijn diverse producten te koop. Zowel zelfgemaakte spulletjes, boeken als verse honing en eieren.

Het geld stopt u in de brievenbus.
Openingstijden
Maandag t/m zondag: 08:30 - 21:30 uuur

Adres
Karmelitessenlaan 8 6816 PK Schaarsbergen

Website: n.v.t.⊱ ────────────────── ⊰

Tuinderij de Stroom


Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt de biologische tuinderij De Stroom. Hier kunt u terecht voor vers groente en fruit van het land. Van sla, bieten, mais, courgette tot aan meloenen, peren en appels!
Openingstijden
Elke vrijdagmiddag geopend van 13.30 - 17.00

Adres
Hemmensestraat 17 6668 LB Randwijk

⊱ ────────────────── ⊰

Van Driel Fruit

Voor heerlijke appels, peren en pruimen gaat u naar Van Driel Fruit in Geldeermalsen, De Betuwe! Dagelijks wordt het fruit van eigen land op locatie gesorteerd en klaargezet in het fruitstalletje langs de weg.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
Tielenweg 25
4191 NE Geldermalsen

⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten