De Veluwe

Lokaal uw boodschappen doen in De Veluwe in Gelderland? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in de Veluwe in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

In De Veluwe vindt u op mooie fietsroutes diverse stalletjes of 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die u kunt kopen. U doet vervolgens geld in een bakje of brievenbus en kunt weer verder! In de Veluwe in Gelderland vindt u onder andere eieren, groente, verse eieren en zuivelproducten. 

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio's om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in de Veluwe of een andere plek in Gelderland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook stalletjes langs de weg in andere delen van Gelderland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Gelderland? 

Volg Fairsy Gelderland op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

IJscowed IJsboerderij


Voor ambachtelijk gemaakt roomijs van verse melk en de lekkerste streekproducten kom je naar IJsboerderij IJscowd in Hattem. De ijsboerderij is het hele jaar geopend. Voor het maken van het ijs gebruiken ze de verse melk van eigen koeien op de boerderij. En dat proeft u!
Openingstijden
Maandag t/m donderdag vanaf 10.30 uur Vrijdag en zaterdag vanaf 9.00 uur (mei t/m september). 

Maandag, woensdag, en donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (
oktober t/m april).

Adres
Hilsdijk 100
8051 KE Hattem

Website: ijscowd.nl

⊱ ────────────────── ⊰

Aarbeientuin Bronsink

De (h)eerlijkste aardbeien van de Veluwe vindt u in de Aardbeientuin van Bronsink! In de winkel verkopen ze natuurlijk hun eigen aardbeien, maar onder andere ook Hollands zomerfruit, div. vruchtensappen, jam, wijnen en boerenijs.
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur zaterdag: 9:00 - 17.00 uur

Adres
Rozenkampweg 18 8167 LP Oene
⊱ ────────────────── ⊰

De Goudreinet Wezep

Op zoek naar vers en gezond groente en fruit? Kom naar De Goudreinet in Wezep! Al meer dan 30 jaar verkopen ze lekker groente, fruit en zuidvruchten. 
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 8.00 - 18.00 uur (vrijdag tot 20.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur).

Adres
Meidoornplein 81
8091 JZ Wezep

⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten