Eemland

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Eemland! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Eemland heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker  dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Eemland of een andere plek in Utrecht/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Utrecht.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Utrecht? 

Volg Fairsy Utrecht op:

Facebook


⊱ ────────────────── ⊰

Fruitbedrijf Westeneng

Dit fruitbedrijf bevindt zich op de grens van gemeente Zeist, De Bilt, Utrecht en Bunnik. Een 6e generatie familiebedrijf waar 10 soorten appels, 6 soorten peren en 6 soorten pruimen gekweekt worden. Deze heerlijke fruitsoorten vindt u in de fruitwinkel!
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 17.30 uur (alleen aardbeien). Zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Adres
Tolakkerlaan 15 3704 JA Zeist

⊱ ────────────────── ⊰

Landwinkel de Staelenhoef

Kaasboerderij "De Staelenhoef" is sinds 1722 een traditioneel Soester boerenbedrijf. De boerderijwinkel biedt een rijkdom aan natuurzuivere zuivel, kaas (enorm veel varianten), honing, mosterd en jam.
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00 uur.
Zaterdag van 8.30 - 16.00 uur.

Adres
Birkstraat 123 3768 HE Soest

⊱ ────────────────── ⊰

Biologische boerderij – Kookstudio De Riet

U bent van harte welkom in de kleine zelfbedieningswinkel op de deel van de boerderij van De Riet. Hier zijn aardappelen en knoflook te koop. Daarnaast verkopen ze biologische eieren van het bedrijf van de buren en groenten van het seizoen uit de tuin.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag. Tijden nog niet bekend.

Adres
Asschatterweg 233 3831 JP Leusden
⊱ ────────────────── ⊰


Geen opmerkingen:

Een reactie posten