Haarlemmermeer

Bevindt u zich in de regio Haarlemmermeer? Doe uw boodschappen rechtstreeks bij de boer, tuinder of kweker! Minder vaak naar de supermarkt. Meer lokaal, vers en gezond eten kopen. Van eieren, zuivel, groente tot aan fruit.

Haarlemmermeer heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Staap op de fiets op een zonnige zondagmiddag en haal hier uw verse eieren, groente, fruit, zuivel en bijvoorbeeld bloemen of planten. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Haarlemmermeer of een andere plek in Noord-Holland/Nederland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Noord-Holland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Noord-Holland? 

Volg Fairsy Noord-Holland op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Van Dorp Geitenkaas

Onder het motto ‘Je moet niet iets van ver weg willen halen, als het ook dichtbij geproduceerd wordt’ verkoopt Van Dorp rechtstreeks aan de klant. Ze staan bekend om hun heerlijke geitenkaas. De kaas is in verschillende vormen te koop. Denk aan spread, geitenkaasbolletjes, bruschetta, geitenkaasblokjes voor salades en natuurlijk gewoon als kaasblok.
Openingstijden
Woensdag en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.

Adres
Huigsloterdijk 65 2156 LG Weteringbrug⊱ ────────────────── ⊰

Kaasboerderij Van Wees


Kaasboerderij van Wees is echt een omrij-adresje in Haarlemmermeer! De lekkerste melk, yoghurt, boter, kaas en eieren koop je natuurlijk direct van de kaasboerderij op de Rijnlanderweg!

Kees en Ellie van Wees maken al jaren op ambachtelijke wijzen de lekkerste kazen. Maar ook de melk, karnemelk en yoghurt komen van de eigen koeien!
Openingstijden
Dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur; zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Adres
Rijnlanderweg 1166 2153 KC Nieuw Vennep

⊱ ────────────────── ⊰

Imkerij ‘In De Buitenlucht’


Op zoek naar verse honing? Joke Hoogendoorn is sinds 2017 imker in Zwaanshoek en maakt zelf honing. In de maanden juni, juli en augustus is de honing op zaterdag van 13.00 - 15.00 uur te koop. Pinnen is mogelijk!
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 19.30 uur.

Adres
Spieringweg 1131A
2136 LP Zwaanshoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten