Het Hogeland

Woont u in Het Hogeland in Groningen en wilt u lokaal boodschappen doen? Het kan! Minder naar de supermarkt en meer lokaal, vers en gezond kopen, direct bij de boer, kweker of tuinder in Het Hogeland.

In Het Hogeland staan diverse boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg. Hier kunt u op een zonnige zaterdag langsfietsen en verse eieren, groente, fruit, zuivel en bijvoorbeeld bloemen of planten halen. Niet alleen is het leuker dan een bezoekje aan de supermarkt, het is gezonder (zowel het eten als een rondje fietsen) en we steunen de lokale boeren en kwekers! 

Fairsy verzamelt stalletjes, kraampjes en boerderijwinkels in heel Nederland, dus ook in Groningen. Regelmatig stappen wij op de fiets om nieuwe stalletjes langs de weg te spotten. Maar, daar kunnen we hulp bij gebruiken... heb je zelf een stalletje gespot in Het Hogeland of een andere plek in Groningen?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Groningen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Groningen? 
Volg ons op:


⊱─────────
───────── ⊰

Abrahams Mosterdmakerij Hogeland

Bent u in de buurt van Het Hogeland in Groningen? Maak dan een tussenstop bij Abrahams Mosterdmakerij! Daar laten ze graag tientallen soorten mosterd zien en vertellen ze hoe het gemaakt wordt. De hardloper in het assortiment is Abrahams biologische mosterd!

Openingstijden
Dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 17.00 uur en vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur.

Adres
Molenstraat 5 
9967 SL Eenrum⊱ ────────────────── ⊰

Goudgewas Roodeschool


Bovenin het Hogeland in Roodeschool vindt u Goudgewas. In de winkel vindt u betaalbare groente en fruit van eigen erf. Ook lekkere fruitsappen, Groningse streekproducten en meer.
 
Openingstijden
Ma-za 08.30 tot 17.30

Adres
Hooilandse weg 72 Roodeschool

Website: https://goudgewasroodeschool.nl/ voor weekpakketten en aanbiedingen

⊱ ────────────────── ⊰

Maisdoolhof / Bloemenboerderij


Op de Bloemenboerderij is voor jong en oud altijd wat te beleven! Naast diverse activiteiten kunt u naar de bloemen pluktuin waar u zelf een boeket kunt samenstellen. Vooraf moet je je melden bij de boerderijwinkel.
Openingstijden
De Bloemenpluktuin is open van 1 juni - 6 oktober. Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Zon-/feestdagen van 12.00 tot 17.30 uur.

Adres
Dikemaweg 10
9957 NB Saaxumhuizen⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten