Kempen

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Kempen! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Kempen heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker  dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Kempen of een andere plek in Noord-Brabant/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Noord-Brabant? 

Volg Fairsy Noord-Brabant op:

Facebook


⊱ ────────────────── ⊰

Melktap Diessen


Eieren, melktap en pannenkoekenmeel te koop langs de weg in prachtige houten kraam met automaat.
Openingstijden
Elke dag open van 8 tot 20u. Ook in het weekend.

Adres
Westelbeersedijk 4 Diessen

⊱ ────────────────── ⊰

De Chocolage


Marjo Stals, oprichter en chocolatier van De Chocolage maakt chocolade met een ''moors tintje''. Dit is totaal anders dan normale chocolade: intens en puur van smaak. Hoge kwaliteit chocolade koopt u in de winkel van de Chocolage.
Openingstijden
Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Adres
Van Dissellaan 6
5531BR Bladel

⊱ ────────────────── ⊰

Het Aardappelpakhuis Eindhoven

Koop verse aardappelen bij het Aardappelpakhuis in Eindhoven. Naast aardappelen verkopen ze ook uien, eieren en in de wintermaanden peulvruchten. Verder hebben ze het hele jaar rond een beperkt assortiment citrusfruit, appelen en peren.
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 7:30 - 17:30 uur.
Zaterdag van 7:30 - 16:00 uur


Adres
Brucknerplein 5
5653 ER Eindhoven


⊱ ─────────
───────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten