Lopikerwaard

 Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Lopikerwaard! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Lopikerwaard heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker  dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Lopikerwaard of een andere plek in Utrecht/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Utrecht.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Utrecht? 

Volg Fairsy Utrecht op:

Facebook


⊱ ────────────────── ⊰

Kaasboerderij Verweij


Bij kaasboerderij Verweij vindt u verschillende soorten kaas. Van jong, belegen tot oude kaas. De specialiteit: pestokaas! Alle kazen worden gemaakt van melk van eigen koeien.
Openingstijden
Maandag tot vrijdag van 8:00 - 17:00 en zaterdag van 8:00 - 12:00.

Adres
Zuidzijdseweg 142a 3415 PS, Polsbroek
Website: n.v.t.

⊱ ────────────────── ⊰

Kaasboerderij Janmaat

De kaaswinkel van de familie Janmaat ligt aan de rand van Woerden. Hier verwerken ze verse melk van eigen koeien tot boerenkaas en kruidenkaas.
Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Adres
Barwoutswaarder 57 3449 HJ Woerden

⊱ ────────────────── ⊰

Lievaart Fruit

Al meer dan 100 jaar is Lievaart fruit bezig met het milieubewust teelten van fruit. Voornamelijk appels en (stoof)peren is de specialiteit. Neem een kijkje in de fruitwinkel in Woerden!
Openingstijden
Zaterdag van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Adres
Barwoutswaarder 79 3449 HK Woerden

⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten