Overijssel

Overijssel heeft enorm veel boerderij kraampjes en stalletjes langs de weg. Je vindt ze allemaal op Fairsy.nl. Ontdek verse aardbeien, biologische groente, scharreleitjes of aardappel aanbiedingen in Salland, de kop van Overijssel of in Twente. Ook rond Zwolle, Deventer en Zutphen liggen dorpjes met gezellige stalletjes langs de weg en biologische boerderijwinkels. 

Heeft u bijvoorbeeld een groente of fruitkraampje in Overijssel gezien die hier niet mag ontbreken? Stuur dan een mail naar hi@fairsy.nl met uw tip inclusief adres en foto. 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Overijssel? 

Volg Fairsy Overijssel op:
> Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Boerderijwinkel Zuuver in Buurse, Twente

Kippen in het bos, kruipertjes in de bodem. Geef de natuur de ruimte en zij neemt maar ze geeft vooral terug. In een eindeloze kringloop. In haar eigen ritme. Wij geloven daarin. Op onze biodynamische boerderij streven wij naar een balans in de natuurlijke systemen.

En zo levert de natuur ons alles wat we nodig hebben. Vlees, kruiden, eieren, groente en fruit. Alles biologisch en alles gezond. Goed voor iedereen die graag lokaal, puur, lekker en gezond wil leven en eten. Voor jou dus.

Openingstijden
Woensdag van 15:00 uur tot 17:00 uur en zaterdag van 9;00 tot 17;00 uur.

Vanuit onze houten "Veldschuur" haal je dagelijks van 8:00 tot 20:00 onze producten uit de boerderijautomaat waar je met PIN kan betalen. Of bestel online en haal met je eigen unieke code je bestelling af in de Veldschuur.

Adres
Alsteedseweg 52 Buurse (Twente, onder Enschede)

⊱ ────────────────── ⊰

Biologisch tuinbouwbedrijf Tuin Salland

Lekkere, verse groenten van het seizoen uit Zwolle. Tuin Salland teelt zelf biologische groenten. In de winkel worden aardappelen, groente en fruit verkocht.
Openingstijden
Dagelijks van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Adres
Maatgravenweg 20 8026 RG  Zwolle

⊱ ────────────────── ⊰

De meisjes van Ommen

Voor pure ambachtelijke streekproducten gaat u naar De meisjes van Ommen. Er zijn bakproducten, wijn, bier, sappen en jams en zelfs verzorgingsproducten verkrijgbaar.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Adres
Varsenerstraat 7 7731 DC Ommen

⊱ ────────────────── ⊰

Notters EI

Naast prachtig biologisch melkvee hebben ze hier een pluimveestal voor biologische leghennen waarin dagelijks biologische eieren worden geproduceerd. Ook hebben ze een pluimveestal voor scharrelhennen. Haal hier je verse eieren!
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 - 21.00 uur. Indien gesloten, werkt de eieren-automaat wel!

Adres
Schapendijk 4 7642 LR Wierden

⊱ ────────────────── ⊰

Het schuurtje Rijssen

In een mooie boerderijwinkel heeft Het Schuurtje diverse streekproducten te koop. Denk aan vers ijs, kaas, zuivel, en rauwe melk uit de zelf-melktap.
Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9:00 - 19:30

Adres
Zwilweg 1a 7462 SP Rijssen

⊱ ────────────────── ⊰

Kalter Aardbeien

Een uitgebreid assortiment streekproducten in de boerderijwinkel. Zoals aardbeien, eigen geteeld groente en fruit, jam, sappen, bier en wijn. Ook is er een echte aardbeienautomaat waar je, buiten de openingstijden, verse aardbeien kan kopen!
Openingstijden
Dagelijks van 9.00 - 17.00 uur. Aardbeienautomaat altijd geopend!

Adres
Tuindersweg 2-1 8271 PK IJsselmuiden


⊱ ────────────────── ⊰

Landwinkel en fruitboerderij 't Düvelshöfke


Deze leuke landwinkel heeft voor ieder wat wils. Naast seizoens groente en fruit, kun je ook zelf de pluktuin in om zowel vruchten als bloemen te plukken. Ook heeft de landwinkel een breed assortiment aan zelfgemaakte producten.
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10.30 - 16.30 uur.
De pluktuin heeft dezelfde openingstijden. 

Adres
Duivelsdijk 21 7574 PB Oldenzaal Website: https://duvelshofke.nl/

⊱ ────────────────── ⊰

De Manderveense Aardbei
Naast de mogelijkheid om zelf vruchten te plukken, kunt u ook door de drive-in waar producten aangeboden worden zoals wafels, smoothies en ijs. Ook is er de mogelijkheid om lekker aan te schuiven op het terras waar u kunt genieten van een speciaalbiertje of een lekker bakje koffie. 
Let op!: Voor het zelf plukken dient u te reserveren op de website.
Openingstijden
Mei, juni en september: Donderdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur.
In de zomer schoolvakantie: Woensdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Adres
Broekdijk 25 7664 VD Manderveen Website: https://demanderveenseaardbei.nl/

⊱ ────────────────── ⊰

Boerderijwinkel Erve HanebultenErve Hanebulten heeft een boerderijwinkel die zich heeft gespecialiseerd in honing, honingproducten en in streekgebonden producten. Ze verkopen onder andere eigengemaakte jam en streekgebonden producten gemaakt door mensen bij hen uit de buurt.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Woensdag gesloten. 
Adres
Beekweg 10 7481 RG Buurse (gemeente Haaksbergen)

⊱ ────────────────── ⊰

Vleesboerderij EesveenVoor een (h)eerlijk stukje vlees rechtstreeks van de boerderij ben je bij vleesberderij Eesveen aan het goede adres. Het rundvlees wordt van eigen vleesvee geproduceerd en is van hoge kwaliteit.

Online kunt u zelf een vleespakket samenstellen. Deze kan geleverd worden binnen een straal van  25km van Eesveen, maar kan ook opgehaald worden. Betalen is met PIN.

Openingstijden
Niet bekend.
Adres
Eesveenseweg 107
8347 JE Eesveen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten