Salland

Lokaal uw boodschappen doen in Salland, Overijssel? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in Salland in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

In Salland vindt u op mooie fietsroutes diverse stalletjes of 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die u kunt kopen. U doet vervolgens geld in een bakje of brievenbus en kunt weer verder! In Salland, Overijssel vindt u onder andere eieren, groente, verse eieren en zuivelproducten. 

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio's om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in Salland of een andere plek in Overijssel? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook stalletjes langs de weg in andere delen van Overijssel.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Overijssel? 

Volg Fairsy Overijssel op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Het schuurtje Rijssen

In een mooie boerderijwinkel heeft Het Schuurtje diverse streekproducten te koop. Denk aan vers ijs, kaas, zuivel, en rauwe melk uit de zelf-melktap.
Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9:00 - 19:30

Adres
Zwilweg 1a 7462 SP Rijssen

⊱ ────────────────── ⊰

De meisjes van Ommen

Voor pure ambachtelijke streekproducten gaat u naar De meisjes van Ommen. Er zijn bakproducten, wijn, bier, sappen en jams en zelfs verzorgingsproducten verkrijgbaar.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Adres
Varsenerstraat 7 7731 DC Ommen

⊱ ────────────────── ⊰

Biologisch tuinbouwbedrijf Tuin Salland

Lekkere, verse groenten van het seizoen uit Zwolle. Tuin Salland teelt zelf biologische groenten. In de winkel worden aardappelen, groente en fruit verkocht.
Openingstijden
Dagelijks van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Adres
Maatgravenweg 20 8026 RG  Zwolle


⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten