Walcheren

 Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Walcheren! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Walcheren heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Staap op de fiets op een zonnige zondagmiddag en haal hier uw verse weekboodschappen. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Walcheren of een andere plek in Zeeland/Nederland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Zeeland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Zeeland? 

Volg Fairsy Zeeland op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Melktap Den Doel

Zelf melk tappen bij de boer? Kom langs Melktap Den Doel in Arnemuiden. Hier kunt u een beker melk proeven en als u het lekker vindt, tapt u zelf een fles vol! Deze melk komt direct uit de natuur, vers en smaakvol.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 7.00 uur tot 21.00 uur.

Adres
Doeleweg 6 4341 PA Arnemuiden


⊱ ────────────────── ⊰

Mosselkwekerij Neeltje Jans

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlak bij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Elke dag koopt u hier verse vis. De specialiteit is.... mosselen!
Openingstijden
Niet bekend.

Adres
Faelweg 1 4354 RB Vrouwenpolder


⊱ ────────────────── ⊰

Pura Loca

Ijsboerderij De Koehoorn van Kees en Klazien Wisse heeft heerlijk boerderij-ijs. In de boerderijwinkel kunt u genieten van het ijs, of een kopje koffie met gebak.
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 13:00 uur tot 20:00 uur. In de maanden juli en augustus van 8:30 uur tot 21:00 uur.

Adres
Mariekerke 13 4365 NK Meliskerke


⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten