Westerkwartier

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in het Westerkwartier in Groningen! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Westerkwartier heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige middag en haal hier uw verse weekboodschappen. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers in Groningen

Over Fairsy

Laten we terug gaan in de tijd. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Westerkwartier of een andere plek in Groningen of Nederland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Groningen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Groningen? 
Volg ons op:


⊱─────────
───────── ⊰

Auke's Biologische Kaas en Vleeswaren

Misschien kent u Auke's kraam van de vismarkt in Groningen. Maar wist u dat u ook vlees en kaas kunt kopen op de boerderij in Sebaldeburen? Daar vindt u de kaasmakerij en slager. Koop rechtstreeks bij de boer!

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Adres
Kuzumerweg 17 
Sebaldeburen 9862 TB


⊱────────────────── ⊰

Melktap familie Bijman

In het hoge noorden zit de familie Bijman met een melkveeehouderij. Iedere dag worden 120 koeien tweemaal per dag gemolken. Deze melk gat rechtstreeks naar de melktapmachine waar u zelf uw melk kunt tappen! Verser dan dit kan niet! Ook verse eieren zijn hier te verkrijgen. 
Openingstijden
Iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur.

Adres
Washuisterweg 2 
9791 TE Ten Boer


⊱ ────────────────── ⊰

Schapenboerderij Puur Schaap

In Woltersum zit een kleinschalige melkschapenhouder met Friese melkschapen. Kleinschalig, biologisch produceren is hun doel en ze leveren graag direct aan de consument zonder tussenketens. Goed voor de boer, en voor jou! Koop hier uw kaas (harde en zacht-gerijpt), wolproducten en heerlijke vleesproducten!
Openingstijden
Op afspraak.

Adres
Bouwerschapweg 60 9795 TA Woltersum


⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten