Zeeuws-Vlaanderen

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Zeeuws-Vlaanderen! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Zeeuws-Vlaanderen heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Staap op de fiets op een zonnige zondagmiddag en haal hier uw verse weekboodschappen. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Zeeuws-Vlaanderen of een andere plek in Zeeland/Nederland?  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Zeeland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Zeeland? 

Volg Fairsy Zeeland op:
Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Kaasboerderij De Vos

Welkom bij Kaasboerderij De Vos. In de winkel is een groot assortiment boerenkaas verkrijgbaar. Van jong tot oud en in veel verschillende smaken, zoals brandnetel, knoflook-ui, mosterd, tomaat-olijf of fenegriek. Ook verkrijgbaar: jam, sapjes, wijn, yoghurt, eieren en diverse zuivelproducten.
Openingstijden
De boerderijwinkel is ma t/m za geopend van 08.00 – 12.30 en van 13.00 – 17.00.

Adres
Helenaweg 4 4521GR Biervliet
Website: devoskaas.nl


⊱ ────────────────── ⊰

Landwinkel De Oude stoof


Gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit komen samen in het ruime aanbod van De Landwinkel. De appels, peren, pruimen en zoete kersen zijn afkomstig uit de boomgaarden rondom de boerderijwinkel.

Bij Landwinkel de Oude Stoof koopt u verse seizoensgroente, streekproducten, vlees, zuivel, kaas en typische Zeeuwse producten.
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur. Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 16:00 uur

Adres
Zuiddijk 6 4585 PP Hengstdijk

⊱ ────────────────── ⊰

De Magdalenahoeve

Voor natuurvlees gaat u naar Magdalena hoeve. Dit vlees is lekker en zuiver. In de winkel koopt u diverse soorten vlees. Ook zijn er diverse dranken, gevogelte, honing, kaas en thee te koop.
Openingstijden
Maandag t/m zondag: 09:00 - 17:00 uur.

Adres
Klittenweg 3
4507 JR SchoondijkeGeen opmerkingen:

Een reactie posten