Zuid-Beveland

Koop uw weekboodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Zuid-Beveland! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Zuid-Beveland heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker  dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers wat meer

Wat is Fairsy?

Laten we terug in de tijd gaan. Een tijd waar lokaal eten kopen 'normaal' was. Niet naar de grote supermarkt, maar naar de boer om de hoek. Of een kennis/dorpsgenoot met een fruitstalletje. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. 

Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Zuid-Beveland of een andere plek in Zeeland/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar 
hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Zeeland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Zeeland? 

Volg Fairsy Zeeland op:

Facebook

⊱ ────────────────── ⊰

Boerderijwinkel Buijsrogge

U kunt bij deze boerderijwinkel terecht voor: groente en fruit, biologisch vlees, zuivel, cadeaumanden en andere streekproducten. 
Openingstijden
Dinsdag tot en met donderdag van 13.00 - 17.30 uur. Vrijdag en zaterdag van 9.30 - 16.00 uur.

Adres
s-Gravenpolderseweg 116a 
4462 RA, Goes⊱ ────────────────── ⊰

De Grote Verleiding

De Grote Verleiding heeft een enorm aanbod aan eerlijke, heerlijke en biologische producten. Groente, fruit, zuivel, dranken, bakkerswaren, vlees, vis en zelfs vegetarische producten. Kortom: de keuze is reuze, en om van te smullen!
Openingstijden
Ma t/m Vr: 8:00 - 17:00

Adres
Hogenakkerweg 25 4416 RA Kruiningen

⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten