vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

De Buytenhof

Starfiets route
In de boerderijwinkel vind je pure, verse en lokale producten, wisselend per seizoen. Groenten, fruit, verse kruiden, vlees, jams & chutneys komen zoveel mogelijk van ons eigen land. Van zomerfruit, tot honing en pompoenen, u vindt het hier.
Adres:
Rijsdijk 98 , 3161 EW Rhoon, Zuid-Holland
Opening:
maandag
gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
gesloten
Dit is mijn kraampje

Bericht

3 augustus 2022
Workshops huttentut olie De workshops beginnen met een wandeling waarbij je zelf kruiden plukt. Vervolgens ga je onder begeleiding 1 culinaire olie maken van huttentut olie en geplukte kruiden, 1 welzijn ondersteunende tinctuur persoonlijk op maat voor jou en 1 culinaire azijn met geplukte kruiden. De workshops zijn onder begeleiding van herborist Judith Stivaktas. Vrijdag 26 aug, woensdag 7 en vrijdag 23 sept De workshops duren 2 uur Afsluitend een gezamenlijke lunch Claim je plek via de website Judith: “Als je door de natuur loopt zal je verbaasd staan van wat er allemaal groeit aan superfood van eigen bodem en hoe je dat kunt verwerken in je eten. Voor mij is op pad in de natuur als een eindeloze reis vol verrijking en verwondering. Een reis waar ik jullie graag in meeneem!” Alle informatie en reserveren via de website https://debuytenhof.nl/workshop-huttentut-olie/

Review van Loes

7 maart 2022
50 soorten bloemen om de pluktuin en dan heerlijk een appeltaartje eten in de boomgaard. het leven kan niet mooier hier in de zomer!

Wat is uw ervaring?

In de buurt van De Buytenhof

foto

Op windkracht gemalen meel verkrijgbaar: milieubewust gemalen met Rotterdamse wind.

Producten:
meel, molenwinkel
Adres:
Kromme Zandweg 99, 3082 PZ Rotterdam, Zuid-Holland
07-08-2022 - Op traditionele wijze de molen op de wind gekrooien nadat de elektrische kruilier het even niet meer deed, dus lopend in het kruirad. In de loop van de middag kwam er nog een beetje wind uit NW.
Starfiets route
foto

Akkerbouwbedrijf met fruitteelt, producten worden in eigen winkel bij Boerderij de... Lees verder

Producten:
fruit, streekproducten, zelfpluktuin
Adres:
Maasweg 3, 3271 LH Mijnsheerenland, Zuid-Holland
28-06-2022 - Dinsdagavond 28 juni v.a. 19 uur kunnen er kersen geplukt worden. Wel even aanmelden met Whatsapp berichtje. Graag zelf tasjes meenemen. Na het plukken wegen we de zelfgeplukte oogst en kunt u afrekenen. Auto's NIET op het asfalt parkeren maar op de grasstrook voor de kersenboomgaard. Wilt u hoger plukken, neem zelf gerust een trapje mee. Meer info? Stuur app naar 0651162039.
Starfiets route
foto

Van Herk Fruit verkoopt aardbeien, kersen, frambozen, bramen en pruimen rechtstreeks... Lees verder

Producten:
streekproducten, fruit, aardbeien, kersen, frambozen, bramen, pruimen
Adres:
Westdijk 54A, 3274 KG Heinenoord, Zuid-Holland
01-08-2022 - Vandaag plukken we de laatste kersen van dit seizoen, OP = OP. Met de aardbeien en het andere fruit gaan wij door tot in oktober!
Starfiets route