vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Boerderijwinkel Zuuver in Buurse, Twente

Overijssel, Twente, ... KM
Starfiets route
Kippen in het bos, kruipertjes in de bodem. Geef de natuur de ruimte en zij neemt maar ze geeft vooral terug. In een eindeloze kringloop. In haar eigen ritme. Wij geloven daarin. Op onze biodynamische boerderij streven wij naar een balans in de natuurlijke systemen. En zo levert de natuur ons alles wat we nodig hebben. Vlees, kruiden, eieren, groente en fruit. Alles biologisch en alles gezond. Goed voor iedereen die graag lokaal, puur, lekker en gezond wil leven en eten. Voor jou dus. Bestellen via de boerderijwebshop is mogelijk om daarna af te halen. Kies uit honderden artikelen.
Adres:
Alsteedseweg 52, 7481 RZ Buurse, Overijssel
Opening:
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
15:00 - 17:00
donderdag
gesloten
vrijdag
gesloten
zaterdag
09:00 - 15:00
zondag
gesloten
Vanuit onze houten Veldschuur haal je dagelijks van 8:00 tot 20:00 onze producten uit de boerderijautomaat waar je met PIN kan betalen. Of bestel online en haal met je eigen unieke code je bestelling af in de Veldschuur. De winkel is op woensdag en zaterdag open.
Dit is mijn kraampje

Bericht

16 maart 2022
De koeien van de Vijfsprong uit Vorden!

Ervaringen, Hoe was uw bezoek?

StarStarStarStarStar

In de buurt van Boerderijwinkel Zuuver in Buurse, Twente

foto

Een wereld aan lekkers!

Producten:
streekproducten, wijn, bier, koek, snoep, jam, honing, sap, soep, mosterd
Adres:
Veldhoflanden 5B, 7542 LA Enschede, Overijssel
17-05-2022 - Tenuta Rapitalà Tenuta Rapitalà: gelegen in het hart van Sicilië met 163 aan wijngaarden. Topkwaliteit wijnen, een luxe uitstraling en een gevarieerde selectie. Reden genoeg om dit wijnhuis aan je voor te stellen met een leuke actie: Bij aankoop van 6 flessen Tenuta Rapitalà, krijg je één fles luxe ROI Olio Extra Vergine Peper of Rozemarijn t.w.v. € 17,95 cadeau! Franse traditie met een Siciliaans hart: dat is waar Tenuta Rapitalà voor staat. Ook is het wijnhuis bekend om zijn hoge kwaliteit en diversiteit aan wijnen waarbij traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Het resultaat? Een selectie van internationale en inheemse druivenrassen en wijnen van absolute topkwaliteit! Alle etiketten van de wijnen van Rapitalà zijn een verwijzing naar het leven op en rondom de wijngaarden. neem bijvoorbeeld de frisse & fruitige Vivri. Viviri betekent ‘drinken’ en ‘leven’ in het Siciliaanse dialect. Dit etiket staat voor de vrolijke vitaliteit van deze wijn. Of de Piano Maltese, samengesteld uit lokale druivenrassen van het gebied; een blauwdruk van de wijngaard bij de ingang van het landgoed van Tenuta Rapitalà. De Rapitalà Vigna Casalj Alcamo verwijst dan weer naar de vroegere naam van Tenuta Rapitalà, “Casalj Rabitallavi”. Deze 100% cataratto is heerlijk zacht en rond, een feestje op de tong! Ben je op zoek naar een mooie rode wijn uit Sicilië? Zoek niet verder! De wijnen van Rapitalà passen zeker bij jouw wensen. Zo hebben ze een toegankelijke en delicate Nero d’Avola, die licht gekoeld het allerlekkerst is. Liever een wat vollere, warmere wijn? Dan passen de Rapitalà Nadir Syrah & Rapitalà Nuhar Pinot Nero – Nero d’Avola perfect bij jou. Allebei delicate, volle en warme wijnen met elegante tannines. Heerlijk bij hammetjes en wildgerechten. #rapitalà #gastrovinonl #stroink #winkelcentrumhetstroink #wijn #wine #sicily
Starfiets route
foto

Héérlijke pure Bloemenhoning, vol van smaak! Zonder toevoegingen. Van eigen bijen.... Lees verder

Contant
Producten:
honing
Adres:
Boterbloem 27, 7483 aj Haaksbergen , Overijssel
Starfiets route
foto

Erve Hanebulten heeft een boerderijwinkel die zich heeft gespecialiseerd in honing,... Lees verder

Producten:
honing, streekproducten, jam, boerderijwinkel, eieren
Adres:
Beekweg 10, 7481 RG Buurse (gemeente Haaksbergen), Overijssel
Starfiets route