Fairsyvers langs de weg

Utrecht

In de provincie Utrecht zijn op het platteland heel veel leuke boerderijkraampjes en stalletjes langs de weg te vinden. Wij hebben deze kraampjes van boeren, kwekers en imkers voor jou verzamelt op een handige website. Zoek naar verse eieren, vleespakketten of biologische groente in de buurt. Maak zelf een leuke fietsroute langs lokaal eten en drinken. Ontdek het plezier van lokaal uw boodschappen doen rechtstreeks bij de boer, kweker of particuliere kraampjes langs de weg. Ontdek stalletjes in Lopikerwaard, Eemland of rondom de grote steden Utrecht, Vianen en Alphen aan den Rijn.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Utrecht?

Volg Fairsy Utrecht op: Facebook

bedrijfsfoto

Achterdijk 25, 3981 HA, Bunnik, Utrecht

De plattelandwinkel voor vers fruit, seizoensgroenten, eieren, vlees, kaas en streekproducten.

Producten

sappen, vlees, fruit, kaas

bedrijfsfoto

Thematerweg 8, 3455 SN, Haarzuilens, Utrecht

Met een groot assortiment groente (andijvie, courgette, paprika, prei, sperziebonen en meer) en fruit (alles, peren, pruimen, bramen etc.) gaat u naar De Haarse Gaard. Ook lekkere streekproducten en cadeaupakketten verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Producten

peren, pruimen, bramen, fruit, courgettes, paprika, prei, sperziebonen, groente

bedrijfsfoto

Tolakkerlaan 15, 3704 JA, Zeist, Utrecht

Dit fruitbedrijf bevindt zich op de grens van gemeente Zeist, De Bilt, Utrecht en Bunnik. Een 6e generatie familiebedrijf waar 10 soorten appels, 6 soorten peren en 6 soorten pruimen gekweekt worden. Deze heerlijke fruitsoorten vindt u in de fruitwinkel!

Producten

appels, peren, pruimen, fruit

bedrijfsfoto

Barwoutswaarder 57, 3449 HJ, Woerden, Utrecht

De kaaswinkel van de familie Janmaat ligt aan de rand van Woerden. Hier verwerken ze verse melk van eigen koeien tot boerenkaas en kruidenkaas.

Producten

kaas

bedrijfsfoto

Barwoutswaarder 79, 3449 HK, Woerden, Utrecht

Al meer dan 100 jaar is Lievaart fruit bezig met het milieubewust teelten van fruit. Voornamelijk appels en (stoof)peren is de specialiteit. Neem een kijkje in de fruitwinkel in Woerden!

Producten

fruit, appels, peren

bedrijfsfoto

Griftdijk 13, 3953 ML, Maarsbergen, Utrecht

Veehouderij Meyenhorst heeft 100 koeien en 80 schapen op hun land. Sinds 2010 zijn ze zich gaan richten op de verkoop van rundvlees, lamsvlees en kaas van het erf. Tip: ze zijn gecertificeerd tot Zeldzaam Lekker centrum!

Producten

vlees, rundvlees, kaas

bedrijfsfoto

Breudijk 56B, 3481 LR, Harmelen, Utrecht

De familie Oosterom teelt al 50 jaar kersen en zijn daarom een begrip in de regio. Over meerdere locaties worden wel 38 verschillende soorten kersen geteeld. De hele zomer kunt u kersen kopen bij Oosterom. Ook honing, kaas, rundvlees en zacht fruit verkrijgbaar.

Producten

kersen, honing, kaas

bedrijfsfoto

M.A. Reinaldaweg 66, 3461 AL, Linschoten, Utrecht

Vlooswijk biedt een ruim assortiment aan vers fruit uit eigen boomgaard, diverse groenten en heerlijke streekproducten. Ook kun je er terecht voor een mooie fruitmand. Voordelig & gezond.

Producten

groente, fruit, streekproducten

bedrijfsfoto

Zuidzijdseweg 142a, 3415 PS, Polsbroek, Utrecht

Bij kaasboerderij Verweij vindt u verschillende soorten kaas. Van jong, belegen tot oude kaas. De specialiteit: pestokaas! Alle kazen worden gemaakt van melk van eigen koeien.

Producten

kaas

bedrijfsfoto

Beverweertseweg 67, 3985 RC, WERKHOVEN, Utrecht

De Rijnvelder Pieper koopt u bij boerderij Rijnveld. Deze aardappelen zijn zeer smaakvol, zijn goed te bewaren en verkleuren niet. Te koop in de boerderijwinkel van Rijnveld.

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Parkweg 22 A, 3451 RJ, Vleuten, Utrecht

Zoekt u ambachtelijke boerderij- en streekproducten met een verhaal? Vakmanschap & pure smaak? Kom dan naar de boerderij van Han en Anne-Lies Plomp: De Groene Ham! Hier vindt u groenten en fruit, streekproducten, zuivelproducten, heerlijke vruchtensappen en nog veel meer.

Producten

fruit, zuivel, sappen, streekproducten

bedrijfsfoto

Birkstraat 123, 3768 HE, Soest, Utrecht

"Kaasboerderij ""De Staelenhoef"" is sinds 1722 een traditioneel Soester boerenbedrijf. De boerderijwinkel biedt een rijkdom aan natuurzuivere zuivel, kaas (enorm veel varianten), honing, mosterd en jam."

Producten

zuivel, kaas, honing, jam

bedrijfsfoto

Asschatterweg 233, 3831 JP, Leusden, Utrecht

U bent van harte welkom in de kleine zelfbedieningswinkel op de deel van de boerderij van De Riet. Hier zijn aardappelen en knoflook te koop. Daarnaast verkopen ze biologische eieren van het bedrijf van de buren en groenten van het seizoen uit de tuin.

Producten

aardappelen, knoflook, eieren, groente

bedrijfsfoto

Molenspoor 2, 3985 SH, Werkhoven, Utrecht

Fruitteeltbedrijf Landrust heeft drie winkels waar u een compleet assortiment aan groente, fruit en streekproducten vindt. Naast appels en peren uit eigen teelt, varieert ons assortiment per seizoen: van asperges tot zuurkool, van aardbeien tot sinaasappels. Altijd vers en lekker! Naast de producten die wij zelf telen (appels en peren) kunt u in onze winkels ook terecht voor o.a verschillende sappen gemaakt van ons eigen fruit, stoofperen (in pot), honing, aardappels, eieren, vruchten jam en likeuren.

Producten

fruit, groente, streekproducten, asperges, zuurkool, aardbeien, sappen, honing, aardappelen

bedrijfsfoto

Stationsweg 201, 3931 EP, Woudenberg, Utrecht

Bij deze winkel van fruitteeltbedrijf Landrust zit ook een boerderijautomaat. De openingstijden hiervan zijn van maandag t/m zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur.

Producten

fruit

bedrijfsfoto

Hopeseweg 25, 3927 CS, Renswoude, Utrecht

Bij de zuivelboerderij runnen ze al jaren met veel plezier een agrarisch bedrijf. Bij de zuivelboerderij zit ook een boerderijwinkel waar ze hun producten aan bieden. Ze hebben een ruim aanod aan zuivel producten en eigengemaakt boerenijs. Ook voor vla, yoghurt, boerengarde en slagroom bent u hier aan... Lees verder

Producten

zuivel, yoghurt

bedrijfsfoto

Helenaweg 4, 4521GR, Biervliet, Utrecht

Welkom bij Kaasboerderij De Vos. In de winkel is een groot assortiment boerenkaas verkrijgbaar. Van jong tot oud en in veel verschillende smaken, zoals brandnetel, knoflook-ui, mosterd, tomaat-olijf of fenegriek. Ook verkrijgbaar: jam, sapjes, wijn, yoghurt, eieren en diverse zuivelproducten.

Producten

kaas, thee, knoflook

bedrijfsfoto

s-Gravenpolderseweg 116a, 4462 RA, Goes, Utrecht

U kunt bij deze boerderijwinkel terecht voor: groente en fruit, biologisch vlees, zuivel, cadeaumanden en andere streekproducten.

Producten

vlees, zuivel, kaas, eieren

bedrijfsfoto

Hogenakkerweg 25, 4416 RA, Kruiningen, Utrecht

De Grote Verleiding heeft een enorm aanbod aan eerlijke, heerlijke en biologische producten. Groente, fruit, zuivel, dranken, bakkerswaren, vlees, vis en zelfs vegetarische producten. Kortom: de keuze is reuze, en om van te smullen!

Producten

groente, fruit, kaas, zuivel, dranken

bedrijfsfoto

Mariekerke 13, 4365 NK, Meliskerke, Utrecht

Ijsboerderij Dee Koehoorn van Kees en Klazien Wisse heeft heerlijk boerderij-ijs. In de boerderijwinkel kunt u genieten van het ijs, of een kopje koffie met gebak.

Producten

ijs

bedrijfsfoto

Faelweg 1, 4354 RB, Vrouwenpolder, Utrecht

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlak bij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Elke dag koopt u hier verse vis. De specialiteit is.... mosselen!

Producten

vis

bedrijfsfoto

Zuiddijk 6, 4585 PP, Hengstdijk, Utrecht

Gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit komen samen in het ruime aanbod van De Landwinkel. De appels, peren, pruimen en zoete kersen zijn afkomstig uit de boomgaarden rondom de boerderijwinkel. Bij Landwinkel de Oude Stoof koopt u verse seizoensgroente, streekproducten, vlees, zuivel, kaas en typische... Lees verder

Producten

appels, peren, pruimen, kersen, vlees, zuivel, kaas

bedrijfsfoto

Klittenweg 3, 4507 JR, Schoondijke, Utrecht

Voor natuurvlees gaat u naar Magdalena hoeve. Dit vlees is lekker en zuiver. In de winkel koopt u diverse soorten vlees. Ook zijn er diverse dranken, gevogelte, honing, kaas en thee te koop.

Producten

vlees, honing, kaas, thee