vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Anna's plantenhoek

Gelderland, Veluwe, ... KM
Starfiets route
Wij verkopen verschillende kruiden, groente- en fruitplanten, rotsplanten en deloserma. Daarnaast is het mogelijk om sedumdaken bij ons af te halen en verschillende plantenarrangementen. Hiervoor kan contact met ons gezocht worden. Graag tot snel! Contant en via Tikkie
Adres:
Rijksstraatweg 215, 7395MB Teuge, Gelderland (De verkoopkraam is te vinden bij de kwekerij, deze is op direct op de hoek van het kantoor. Dit is te zien vanaf de weg.)
Dit is mijn kraampje

Wat is uw ervaring?

In de buurt van Anna's plantenhoek

foto

Voor de ligboxenstal, aan het einde van het pad richting boerderij ‘de Elshof’,... Lees verder

Producten:
melk, melktap
Adres:
Zwarte Kolkstraat 22, 7384 DB Wilp, Gelderland
03-08-2022 - Het wordt weer lekker warm vandaag, dan gaat zo'n lekker boeren-softijsje of boeren-roomijsje er wel in Kun je meteen koeien kijken, ze zijn nu al weer een tijdje overdag in de geventileerde stal. 's Avonds na het melken is het buiten een stuk aangenamer en gaan de koeien de wei in tot de volgende melkbeurt, rond 6.00 uur in de ochtend.
Starfiets route
foto

In onze molenwinkel verkopen wij diverse meelsoorten (o.a. tarwe, rogge, mais, boekweit... Lees verder

Contant.
Producten:
molenwinkel, meel, bakproducten, biologisch
Adres:
Hietweideweg 41, 7391 RA Twello, Gelderland
16-02-2022 - In het kader van “vrijwillige molenaars gezocht” bezocht Omroep Gelderland afgelopen zaterdag onze molen voor het maken van een reportage. Hierbij werd Peter Vredeveld Brouwer voorgesteld als leerling vrijwillige molenaar. De reportage is te zien via de link: https://www.gelderlandhelpt.nl/7564177-wilt-u-vrijwillig-molenaar-worden Ook staat er een een verslag van deze reportage op de voorpagina van het Voorster Nieuws, … Lees verder Omroep Gelderland bezoekt Havekes Mölle → The post Omroep Gelderland bezoekt Havekes Mölle first appeared on Havekesmolle.nl.
Starfiets route
foto

Stalletje aan de weg met eieren van eigen erf.

Contant
Producten:
scharreleieren
Adres:
Zonnenbergstraat 10, 7384 DM Wilp, Gelderland (Zonnenbergstraat 10 heeft twee 300 jaar oude 2 lindebomen voor het woonhuis. Het is een boerderij aan de rand van Twello. )
Starfiets route