Fairsyvers langs de weg

Walcheren

Koop voortaan ook vers en lokaal bij stalletjes langs de weg, rechtstreeks bij tuinders en boerderijwinkels in Walcheren! Van (scharrel)eieren tot aan verse melk en van Hollandse Asperges tot zelfgemaakte jam. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder is leuker, lekkerder en gezonder. Je steunt ook nog eens de locale economie.

Stalletjes langs de weg in Walcheren

De regio Walcheren biedt allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in dorpen. Stap op de fiets op een zonnige zondagmiddag en haal hier je verse melk, groente, fruit of bloemen. Zo steun je locale boeren, gebruik je minder plastic en heb je ook nog eens een leuk uitje naar het platteland.

Wat doet Fairsy?

Fairsy verzamelt allerei locale adressen op het platteland waar je verse groente, fruit, zuivel enzovoorts kan kopen. Wij tonen steeds meer stalletje langs de weg in Walcheren, boerderijwinkels overal in Zeeland tot zelfpluktuinen in heel Nederland. Verantwoord geteeld, rechtstreeks en lokaal zijn de toverwoorden.

Een beetje hulp is daarbij zeer welkom... dus heb je zelf een tof stalletje, handige boerderij-automaat of biologische winkel op het platteland gespot in Walcheren of een andere plek in Zeeland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is. Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Zeeland.

Mis nooit meer vers nieuws uit Walcheren en Zeeland

Wil je op de hoogte blijven van "vers nieuws" van stalletjes langs de weg in Walcheren en boerderijwinkels in Zeeland? Volg dan Facebook Fairsy Zeeland. Ontdek ook de lol van lokaal je verse producten kopen!

bedrijfsfoto

Mariekerke 13, 4365 NK, Meliskerke, Utrecht

Ijsboerderij Dee Koehoorn van Kees en Klazien Wisse heeft heerlijk boerderij-ijs. In de boerderijwinkel kunt u genieten van het ijs, of een kopje koffie met gebak.

Producten

ijs

bedrijfsfoto

Faelweg 1, 4354 RB, Vrouwenpolder, Utrecht

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlak bij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Elke dag koopt u hier verse vis. De specialiteit is.... mosselen!

Producten

vis

bedrijfsfoto

Klittenweg 3, 4507 JR, Schoondijke, Utrecht

Voor natuurvlees gaat u naar Magdalena hoeve. Dit vlees is lekker en zuiver. In de winkel koopt u diverse soorten vlees. Ook zijn er diverse dranken, gevogelte, honing, kaas en thee te koop.

Producten

vlees, honing, kaas, thee