vers langs de weg
Zuid-HollandDe LierWestland
bedrijfsfoto

Flamingo Plant

... KM

Flamingo-Plant VOF is gevestigd in De Lier, Nederland, en heeft zich gespecialiseerd in de productie van de Pot Anthurium (bloeiende kamerplant).

Producten:
planten, kamerplanten
Adres:
Oudecampsweg 8, 2678 KN De Lier, Zuid-Holland

In de buurt van Flamingo Plant

de buurt

bedrijfsfoto
... KM

La vie en rose is een kleinschalige rozenkwekerij gevestigd in De Lier. De rozen die wij verkopen in onze huiswinkel komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij waardoor wij een superverse kwaliteitsbloem kunnen garanderen. U kunt in onze winkel langskomen om een rozenboeket op maat te laten maken, maar er is ook een automaat waar u gemakkelijk zelf uw boeket rozen uit kunt halen.

Producten:
rozen, bloemen
Adres:
Zijlweg 4, 2678 LC De Lier, Zuid-Holland
bedrijfsfoto
... KM

"Op zoek naar een mooie plant voor in huis, of een origineel cadeau? Hier worden terrariums met botanische planten verkocht. Ontdek Wardians voor bijzondere kamerplanten.Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens makkelijk te onderhouden. "

Producten:
kamerplanten
Adres:
Sint Aechtenland 14, 2678 NR De Lier, Zuid-Holland
bedrijfsfoto
... KM

Sanfiero orchids is een moderne Cymbidiumkwekerij in De lier, gemeente Westland. Ze telen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier orchideeën in het Westland, een snijbloem welke ongeveer 3 weken in een vaas staat.

Producten:
bloemen, orchideeen
Adres:
Coldenhovelaan 2b, 2678 PS De Lier, Zuid-Holland