Fairsyvers langs de weg
 
bedrijfsfoto

Van der Ende Flowers

"Al meer dan 30 jaar heeft Van Der Ende een passie: Amaryllissen! Ze zijn hier te koop in verschillende soorten, kleuren en vormen. Met een winkel die het gehele jaar geopend is, heeft Van der Ende een zeer breed assoritment. Er is veel keuze in soorten en kleuren. Van september t/m juni verkopen ze diversen Amaryllissen. Van augustus t/m maart zijn er ook Amaryllissbollen beschikbaar. Daarnaast verkopen ze ook zomer bloemen en in september en oktober ook pompoenen en sierfruit. "

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Producten

bloemen

Lange Kruisweg 58, 2676 BM, Maasdijk, Zuid Holland(Het stalletje staat in de schuur. Gedurende de openingstijden kunt u zo naar binnen.)

In de buurt van Van der Ende Flowers

bedrijfsfoto

Sanfiero orchids is een moderne Cymbidiumkwekerij in De lier, gemeente Westland. Ze telen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier orchideeën in het Westland, een snijbloem welke ongeveer 3 weken in een vaas staat.

Producten

bloemen, orchideeen

Coldenhovelaan 2b, 2678 PS, De Lier, Zuid Holland
bedrijfsfoto

"Veel vaste plantensoorten zoals akelei, campanula, papaver, stokroos, rozemarijn... Lees verder

Producten

tuinplanten

Hoefweg 34b, 2678 KK, De Lier, Zuid Holland
bedrijfsfoto

"Op zoek naar een mooie plant voor in huis, of een origineel cadeau? Hier worden terrariums met botanische planten verkocht. Ontdek Wardians voor bijzondere kamerplanten.Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens makkelijk te onderhouden. "

Producten

kamerplanten

Sint Aechtenland 14, 2678 NR, De Lier, Zuid Holland