vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Kwekerij De Westlandse Aardbei

Starfiets route
Voor verse Hollandse aardbeien fietst of rijdt u naar Kwekerij De Westlandse Aardbei. Kijk wel van te voren op hun facebookpagina of er aardbeien zijn. U kunt zich ook aanmelden op hun website voor informatie hierover: https://westlandseaardbei.nl/info-aanmelden/
Adres:
Maasdijk 73, 2691 PB s-Gravenzande, Zuid-Holland
Opening:
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
8:00 - 17:00
zondag
9:00 - 17:00
Als onze aardbeien weer mooi gerijpt zijn aan de plant kunt u tijdens onze oogstperiode's aardbeien bij ons vanuit de automaat kopen. De onderstaande openingstijden hanteren we dan. Verkoop start weer rond de 3de week van september.
Dit is mijn kraampje

Review van W.A.

23 juli 2022
Het is alweer juli en dat betekent dat ons aardbeienseizoen er weer bijna op zit. We hebben de laatste ronde aardbeien geplukt en verkocht. De jam en siroop staat eveneens in de automaat en voor de likeurette kan je even aanbellen. Maar zegt u, hoe moet dat nu de hele zomer zonder Westlandse aardbeien, ook dat hoeft niet. Met onze kweek ze zelf pakketten kweek je ze zelf in de tuin of balkon, na planten duurt het ongeveer 6 weken en dan kan je gaan oogsten. Nadat we alle aardbeien geplukt hebben gaan alle planten uit de kas, maken we alles schoon en gaan we begin augustus nieuwe planten poten. Vanaf half september start dan ons nieuwe oogstseizoen weer. Een fijne zomer gewenst en we zien je graag weer in september, uiteraard ontvang je weer een berichtje als de verkoop start.

Het laatste aardbei nieuws

22 juli 2022
Het is alweer half juli en dat betekent dat ons aardbeienseizoen er weer bijna op zit. We gaan de laatste ronde aardbeien plukken, groot en klein door elkaar en deze worden voor 2 euro per bakje verkocht vanuit onze automaat. De jam en siroop staat eveneens in de automaat en voor de likeurette kan je even aanbellen. Maar zegt u, hoe moet dat nu de hele zomer zonder Westlandse aardbeien, ook dat hoeft niet. Met onze kweek ze zelf pakketten kweek je ze zelf in de tuin of balkon, na planten duurt het ongeveer 6 weken en dan kan je gaan oogsten. Nadat we alle aardbeien geplukt hebben gaan alle planten uit de kas, maken we alles schoon en gaan we begin augustus nieuwe planten poten. Vanaf half september start dan ons nieuwe oogstseizoen weer. Een fijne zomer gewenst en we zien je graag weer in september, uiteraard ontvang je weer een berichtje als de verkoop start.

Wat is uw ervaring?

In de buurt van Kwekerij De Westlandse Aardbei

foto

Afhankelijk van het seizoen zijn hier verschillende planten te koop.

Contant
Producten:
gerbera's, cyclamen, kerststerren
Adres:
Naaldwijkseweg 243 C, 2691 PT 's-Gravenzande, Zuid-Holland
Ben jij deze topper? Laat dan van je horen via onderstaand telefoonnummer of mailadres. Ken jij deze topper? Tag hem of haar dan zodat hij/zij contact met ons op kan nemen.
Starfiets route
foto

Iedere week verse soepen ( 1 liter) en verse lasagne (voor 1 persoon) in de automaat... Lees verder

Pin en contant
Producten:
boerderijautomaat, soep, lasagna
Adres:
Maasdijk 160B, 2691 NX 's-Gravenzande, Zuid-Holland
Ook voor de Paasdagen heb ik weer heerlijke soepjes.. Vanaf donderdag is er mosterdsoep met spekjes te koop in de versautomaat. Vanaf vrijdag heb ik ook aspergesoep met ham. Heerlijk voor tijdens uw Paasbrunch! … Meer weergeven
Starfiets route
foto

Viooltjes, hangpotten en meer perkplantjes.

Kontant /Tikkie
Producten:
tuinplanten
Adres:
Naaldwijkseweg 247, 2691 PV s-Gravenzande, Zuid-Holland
Starfiets route