Fairsyvers langs de weg
 

Zeeuws-vlaanderen

Wat is er nu leuker dan lokaal op het platteland je verse groente, fruit en zuivel te kopen? Fairsy toont vrijwel alle particuliere groente en fruit kraampjes en plattelandwinkels in Zeeuws-Vlaanderen! Van verse eieren tot aan zuivel direct van de boer. Rechtstreeks je verse waren kopen bij de boer, kweker of particuliere moestuin tuinder is lekker, gezond en ook nog eens heel leuk om te doen. Zo hoef je ook niet altijd naar de supermarkt en stimuleer je de locale economie. Steeds meer mensen ontdekken dan we terug moeten naar de basis!

Stalletjes langs de weg in Zeeuws Vlaanderen

De regio Zeeuws-Vlaanderen biedt niet alleen allerlei boerderijwinkels voor melk, kaas en meer zuivelproducten maar ook particuliere stalletjes langs de weg met onbespoten groenten en fruit. Stap bij voorkeur op de fiets en ontdek de lol van verse producten kopen direct bij de boer, kweker of particulier met een wegkraampje. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers wat meer!

Wat is Fairsy voor website?

Wij zijn een platform die lokaal eten en drinken direct bij de bron stimuleert. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg in Zeeuws Vlaanderen, boerderijwinkels met streekproducten in Zeeland tot zelfpluktuin in Nederland in kaart brengen. Jou hulp is daarbij welkom... heb je zelf een stalletje gespot in Zeeuws-Vlaanderen of een andere plek in Zeeland/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Ontdek hier ook alle stalletjes en kraampjes van boeren en tuinders in de provincie Zeeland.

Mis nooit meer vers nieuws uit Walcheren en Zeeland

Wil je op de hoogte blijven van "vers nieuws" van stalletjes langs de weg in Walcheren en boerderijwinkels in Zeeland? Volg dan Facebook Fairsy Zeeland.
bedrijfsfoto

Welkom bij Kaasboerderij De Vos. In de winkel is een groot assortiment boerenkaas... Lees verder

Producten

kaas, thee, knoflook, jam, sappen, wijn, yoghurt, eieren

Helenaweg 4, 4521GR, Biervliet, Utrecht
bedrijfsfoto

Rechtstreeks en lokaal zijn hier de toverwoorden. Ook gezelligheid, gezondheid, smaak... Lees verder

Producten

appels, peren, pruimen, kersen, vlees, zuivel, kaas, groente, streekproducten

Zuiddijk 6, 4585 PP, Hengstdijk, Utrecht

Traditionele kaasboerderij. De kaaswinkel is elke vrijdag en zaterdag open.

Producten

kaas

Schenkeldijk 1, 3248 LR, Melissant, Zeeland