vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst

Zelfpluktuin in de buurt

foto

"Ontdek deze zelfpluktuin op het eiland Texel. Een superleuk en gezond uitje. Wij... Lees verder

Producten:
zelfpluktuin
03-07-2022 - Iedere zaterdagochtend in Juli en Augustus is er van 8.30 tot 10.00 uur yogales in het Voedselbos. Er zijn nog plaatsen vrij, opgeven kan bij Esther Duvekot (06 51122341).
Starfiets route
foto

Biologische Appel- en Perenboomgaard met adoptiebomen en zelfpluk-dagen. Prachtige... Lees verder

Producten:
appels, peren, zelfpluktuin, biologisch, streekproducten
29-06-2022 - De boomgaarden van Landgoed de Olmenhorst hangen boordevol kleine appels en peren . De bijen hebben dankzij de hoge temperaturen flink hun best gedaan en we gaan daarom straks uit van een goede oogst. Wil je in september/oktober van je eigen boom biologische appels plukken of lijkt het je een leuk idee om dit met het bedrijf of de organisatie waar je werkt te doen? Kijk dan voor meer informatie op Olmenhorst.nl onder Boomgaard.
Starfiets route
foto

De tuin van “Pluk je Geluk” staat in de zomer vol met allerlei soorten bloemen zoals:... Lees verder

Producten:
zelfpluktuin, bloemen
03-07-2022 - Vandaag sta ik met een gezellige kraam vol leuke creaties Zuivelboerderij De Driehoek er is van alles te beleven voor jong en oud!! Zie ik jullie strax
Starfiets route
foto

Naast de mogelijkheid om zelf vruchten te plukken, kunt u ook door de drive-in waar... Lees verder

Producten:
fruit, ijs, bier, koffie, zelfpluktuin
03-08-2022 - Reageer en deel actie! Het werd wat ons betreft weer eens tijd voor een reageer en deelactie… We vieren tenslotte feest dit jaar! 40 jaar bestaat De Manderveense Aardbei en dat willen we blijven delen met jullie… Daarom doen we in de bouwvak elke week weer een reageer en deel actie! Deze week: 4 wafels of ijsjes naar keuze WINNAARS!! Marita Dasselaar Fam Annink
Starfiets route
foto

Zelf een boeket maken? Hier ins een bloemen pluktuin voor jong en oud, theetuin,... Lees verder

Producten:
kerstbomen, pompoenen, zelfpluktuin, bloemen, snijbloemen
Starfiets route

Zelfpluktuin

Ontdek hier zelfpluktuinen in Nederland. Bij een zelfpluktuin moet u meestal een abonnement afsluiten en kunt u vervolgens (onbespoten) groente en (biologisch) fruit zelf plukken in moestuinen, voedselbossen of tuinkassen. Een bloemenpluktuin is vaak zonder abonnement. Ook die vindt u hier. Heeft u zelf een zelfpluktuin ergens in Nederland? Deze kunt u deze gratis promoten op Fairsy.nl. Geef in uw omschrijving aan wat mensen kunnen verwachten van uw (biologische) zelfpluktuin, welke groentes, fruit enzovoorts. Geef ook aan hoe u te werk gaat met abonnement en/of u een winkeltje heeft voor directe verkoop.