vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

Westerleane Boer & Zuivel

Starfiets route
In onze Boer & Winkel verkopen wij dagverse zuivel, gemaakt op de boerderij. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een lekker stuk kaas, vlees van eigen erf en mooie streekproducten. Al onze producten -onder meer yoghurt, vla, karnemelk en kwark- worden op traditionele wijze bereid op onze eigen boerderij. Hiervoor gebruiken we de nog warme melk, rechtstreeks van de koe! Daarnaast hebben we heerlijke rauwmelkse kaas van eigen erf én een prachtig aanbod aan rundvlees, uiteraard van eigen stal Contant of pinnen.
Adres:
Alde Dyk 50, 8407 AG Terwispel, Friesland
Opening:
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
13:00 - 18:00
vrijdag
13:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
gesloten
Producten:
kaas, zuivel, rundvlees, vlees, boerderijwinkel, streekproducten
Dit is mijn kraampje

Bericht

29 juni 2022
De boerenprotesten ... Ze houden ons allemaal bezig. Het is goed dat we van ons laten horen, de manier waarop het de laatste dagen soms gaat, is echter niet echt de manier waar wij blij van worden. Maar we worden wel blij van jouw steun! En daarom deze week ... Voor iedere betalende klant een gratis potje bavarois met kers of citroen! ᴀʟʟᴇᴇɴ ɪɴ ᴅᴇ ʙᴏᴇʀ & ᴡɪɴᴋᴇʟ ᴇɴ ᴢᴏʟᴀɴɢ ᴅᴇ ᴠᴏᴏʀʀᴀᴀᴅ ꜱᴛʀᴇᴋᴛ! #steundeboeren #dankjewel

Bericht

27 juni 2022
We hebben een heerlijk zomerse bavarois deze week ...! Dat wordt weer genieten! Zien we je donderdag, vrijdag of zaterdag?

Wat is uw ervaring?

In de buurt van Westerleane Boer & Zuivel

foto

De plaats om uw versgebakken zelfgemaakt gebak te kunnen bestellen! Of het nu gaat... Lees verder

Adres:
Smidte 31, 8407 ER Terwispel, Friesland
30-06-2022 - Zaterdag 2 juli sta ik op het foodfestival in Bontebok , van 11.00-20.00 ( met dit keer alleen gebak) Zaterdag 1 oktober weer op de Perenpluk in Ruinerwold. Zaterdag 19 november op fair van Wollig Landleven in Vollehoven En misschien deze zomer ook nog in Koudum
Starfiets route
foto

Onze kaasboerderij is gelegen in hartje Friesland in het dorp Tijnje. Al generaties... Lees verder

pinnen mogelijk
Producten:
kaas, zuivel, vlees, melk
Adres:
Heawei 42, 8406 AW Tijnje, Friesland
01-07-2022 - Nieuw in ons assortiment: Verse kant en klaar maaltijden van De Buurtkok! De Buurtkok is dé bereider van verse, gezonde en lekkere maaltijden. De maaltijden zijn kant en klaar, lekker makkelijk dus!
Starfiets route

In onze Boer & Winkel verkopen wij dagverse zuivel, gemaakt op de boerderij. Daarnaast... Lees verder

Pin en contant
Producten:
zuivel, kaas, rundvlees
Adres:
Alde Dyk 50, 8407 AG Terwispel , Friesland
28-06-2022 - We hebben een heerlijk zomerse bavarois deze week ...! Dat wordt weer genieten! Zien we je donderdag, vrijdag of zaterdag?
Starfiets route