Fairsyvers langs de weg

Betuwe

In de Betuwe in Gelderland vinden wij steeds meer locale kraampjes en winkeltjes met verse producten. Denk aan boerderijwinkels met verse melk, vlees en kaas. Of particulieren met een moestuin overschot en stalletjes langs de weg waar je hun onbespoten fruit en groente kunt kopen. Ook vinden in de Betuwe steeds meer kraampjes met zelfgemaakte jam, sappen en andere streekproducten.

Stalletjes langs de weg in de Betuwe

In de Betuwe maak je een mooie fiets route langs diverse stalletjes aan de weg en kleine platteland winkels van boeren en tuinders. Betalen doe je bij de 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen, eenvoudig contant of soms kan het met een tikkie via je mobiele telefoon. Maak er echt uitjes op de fiets van, plan zelf leuke routes langs de winkeltjes en locale stalletjes. De vele kraampjes langs de weg waar verse producten te koop liggen brengt Fairsy.nl in kaart. Je zult er van alles vinden, van verse eieren, allerlei Hollandse groente, onbespoten fruit en zuivelproducten als kaas en melk.

Bekijk eveneens stalletjes langs de weg en winkels van boeren of tuinders in heel Gelderland.

Blijf op de hoogte van vers uit de Betuwe

Wil jij voortaan goed op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en leuke acties van boerderijwinkels op het platteland overal in Gelderland en rond de Betuwe? Volg nu Fairsy Gelderland Facebook om zo op de hoogte te blijven van vers nieuws en acties uit de Veluwe en Gelderland.

bedrijfsfoto

Smalriemseweg 72, 4112 ND, Beusichem, Gelderland

Van biologisch fruit, groenten en verschillende biologische streekproducten. U vindt het bij landwinkel Lindegaard. Ook sappen, stroop en cadeaupakketten zijn hier verkrijgbaar.

Producten

biologisch, fruit, groente, streekproducten, sappen, cadeau geschenken

bedrijfsfoto

Stadspoort 6, 6716 RH, Ede, Gelderland

Boer Thijs levert versproducten, alleen van eigen bodem. Rechtstreeks van de boer naar consument. Verser en smaakvoller. Van vlees, groente, fruit tot aan melk en eieren .

Producten

vlees, groente, fruit, melk, eieren

bedrijfsfoto

Hemmensestraat 17, 6668 LB, Randwijk, Gelderland

Op het Landgoed Hemmen in de Overbetuwe ligt de biologische tuinderij De Stroom. Hier kunt u terecht voor vers groente en fruit van het land. Van sla, bieten, mais, courgette tot aan meloenen, peren en appels!

Producten

groente, fruit, sla, bieten, mais, courgettes, meloen, peren, appels

bedrijfsfoto

Tielenweg 25, 4191 NE, Geldermalsen, Gelderland

Voor heerlijke appels, peren en pruimen gaat u naar Van Driel Fruit in Geldeermalsen, De Betuwe! Dagelijks wordt het fruit van eigen land op locatie gesorteerd en klaargezet in het fruitstalletje langs de weg

Producten

appels, peren, pruimen, fruit