Fairsyvers langs de weg
 

Eemland

Ontdek verse producten uit Eemland op Fairsy.nl. Koop je verse boodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in Eemland! Van scharreleieren tot aan zuivel en van biologisch groente tot aan vers fruit. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Lekker, gezond, fair en leuk!

Eemland stalletjes en locale boerderij winkels

De regio Eemland heeft allerlei boerderij automaten, plattelandswinkeltjes en stalletjes langs de weg met verse waren. Stap op de fiets op een zonnige zaterdagmiddag en haal hier in de regio uw verse boodschappen. Niet alleen is het leuker dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en Nederlandse kwekers mee. Ook verbruiken we veel minder plastic zo en belanden overschotten uit de moestuinen van particulieren en van ondernemers niet bij het afval.

Wat is Fairsy precies?

Fairsy is een onafhankelijk platform en brengt stalletje langs de weg in Eemland met verse groente en fruit, zuivel en streekproducten in kaart. Ook boerderijwinkels met vlees of zuivel en iedere pluktuin in Nederland geven we weer via onze site. Zo kan jij rechtstreeks shoppen bij locale kraampjes, boerderijautomaten en plattelandswinkels. Maar dat kunnen wij niet alleen... dus heb je zelf een tof kraampje gespot in Eemland of een andere plek in Utrecht/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is. Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Utrecht.

Blijf op de hoogte van verse waren en acties in Utrecht

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg met verse producten en boerderijwinkeltjes met speciale acties in Utrecht? Volg 'vers' nieuws in de provincie Utrecht op Facebook Fairsy Utrecht
bedrijfsfoto

De Kemphaan is een groot terrein waar van alles te doen is. Ook is er een stadsboerderij... Lees verder

Producten

groente, fruit, vlees

Kemphaanlaan 4, 1358 AC, Almere, Flevoland
bedrijfsfoto

"Kaasboerderij ""De Staelenhoef"" is sinds 1722 een traditioneel Soester boerenbedrijf.... Lees verder

Producten

zuivel, kaas, honing, jam

Birkstraat 123, 3768 HE, Soest, Utrecht

Vrije uitloopeieren te koop.

Producten

eieren, scharreleieren

Slichtenhorsterweg 43, 3862 NN, Nijkerk, Gelderland