vers langs de weg
LiveGPS
Livelijst
foto

FlevoLamb

Starfiets route
Bij ons op de boerderij tref je vol op leven, groot, klein, wij zorgen er met liefde voor. De lammeren bij ons op het bedrijf worden in eigen tempo groot, ze hebben een goed leven met iedere dag vers biologisch voer. Ze zijn het hele jaar buiten waar ze lopen op een biologisch kruidenmengsel en soms staan er restproducten van de akkerbouwtak op het menu. kromme wortelen, halve aardappels en gekke pompoenen gooien we dus niet weg maar voeren we aan onze schapen. Samen met onze diervriendelijke slager zorgen we voor een eerlijk stukje vlees.
Adres:
Zijdenettenweg 13, 8256 PL Biddinghuizen, Flevoland
Opening:
maandag
gesloten
dinsdag
13:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
13:00 - 20:00
vrijdag
13:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
gesloten
Producten:
Bezorgen:
Bestellingen via webshop.
Dit is mijn kraampje

Wat is uw ervaring?

In de buurt van FlevoLamb

foto

Melktap met boerderijautomaat

contant en contactloos
Producten:
melk, kaas
Adres:
Hoekwantweg 7, 8256 PS Biddinghuizen, Flevoland (Volg N305 van Zeewolde naar Dronten. Voorbij afslag N302 over de brug 2e weg links = Hoekwantweg. Vanuit Dronten richting Biddinghuizen over de N305, na verkeerslichten richting Biddinghuizen 3e weg rechts = Hoekwantweg)
16-03-2022 - Het is stil geweest op De Kandelaar, mede door het immense verlies van Marc. We missen hem in alles, als man, vader, zwager, schoonzoon, maar bovenal als grote vriend en harde werker. Met hulp van velen om ons heen pakken we de draad weer op en gaan de werkzaamheden op de boerderij door. Ook het […] Het bericht We pakken de draad weer op! verscheen eerst op De Kandelaar.
Starfiets route
foto

De Pruimenpot is een fruitteeltbedrijf en zorgboerderij. Met de mensen van de zorgboerderij... Lees verder

Producten:
jam, fruit, sappen
Adres:
Van Den Hamlaan 12, 8251 RZ Dronten, Flevoland
25-04-2022 - 23 april waren wij weer uitgenodigd om mee te doen met het Jan Van Heerde Toernooi Genoten en gewonnen
Starfiets route
foto

Agria & Bildtstar, aardappels, geel en rode uien, wortels, appels, peren, biologische... Lees verder

Betaling contant of via het scannen van QR code met uw telefoon en dan via bank betalen.
Producten:
aardappelen, aardbeien, appels, boerderijwinkel, boerderijautomaat, eieren, kaas, kersen, stoofperen, peren, uien, wortels, spruitjes, zuurkool
Adres:
Bremerbergweg 4, 8256PW Biddinghuizen, Flevoland
Woensdag hebben wij alle aardappelen gepoot, waaronder Frieslanders, Bildtstar en Agria. Nu kunnen de aardappelen gaan groeien zodat wij van de zomer weer heerlijke nieuwe oogst hebben! Ook hebben wij iemand uitgenodigd die mooie drone beelden heeft gemaakt van het aardappels poten, deze beelden zullen binnenkort te zien zijn op onze webshop. Zo kan iedereen zien hoe dit nu eigenlijk in zijn werk gaat. #… Meer weergeven
Starfiets route