Fairsyvers langs de weg
 

Lopikerwaard

Koop jij je wekelijkse boodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg, boerderij automaten aan de straat en boerderijwinkels op het platteland in Lopikerwaard? Met ons overzicht van leuke adresjs kan het! Van heerlijke eieren tot aan zuivel en van biologisch groente tot aan ongespoten fruit of vlees direct van de boer. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of tuinder. Dat is lekker, gezond, wel zo eerlijk en superleuk om te doen. Helemaal als je er een uitje op de fiets van maakt.

Stalletjes langs de weg in Lopikerwaard regio

Lopikerwaard heeft allerlei boerderijwinkeltjes en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op bijvoorbeeld een zonnige ochtend of vrije zaterdagmiddag en haal hier in de regio je verse boodschappen. Niet alleen is het leuker dan shoppen bij de supermarkt, het is gezonder en we steunen de lokale boeren, tuinders en kwekers extra. Ontdek kraampjes met sappen, jammen, streekproducten enzovoorts.

Wat is Fairsy previes?

Fairsy is de portal voor verse waren van het platteland. Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkeltje, automaten, melktap punten en iedere pluktuin overal in Nederland in kaart brengen. Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Lopikerwaard of een andere plek in Utrecht/Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is. Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Utrecht.

Blijf op de hoogte van vers & locaal in Utrecht

Wil jij Op de hoogte blijven van verse producten van stalletjes langs de weg, nieuws van boerderijwinkeltjes en boerderij automaten in Utrecht? Volg dan Fairsy Facebook Utrecht.
bedrijfsfoto

Hier zijn ze altijd op zoek naar een gezonde balans tussen dier, natuur en milieu.

Producten

biologisch, vlees, honing

Tiendweg 4, 4225 PN, Noordeloos, Noord Holland
bedrijfsfoto

De lokale kaaswinkel van de familie Janmaat ligt aan de rand van Woerden. Hier verwerken... Lees verder

Producten

kaas

Barwoutswaarder 57, 3449 HJ, Woerden, Utrecht
bedrijfsfoto

Al meer dan 100 jaar is Lievaart fruit bezig met het milieubewust teelten van fruit.... Lees verder

Producten

fruit, appels, peren

Barwoutswaarder 79, 3449 HK, Woerden, Utrecht
bedrijfsfoto

Vlooswijk biedt een ruim assortiment aan vers fruit uit eigen boomgaard, diverse groenten en heerlijke streekproducten. Ook kun je er terecht voor een mooie fruitmand. Voordelig & gezond.

Producten

groente, fruit, streekproducten, cadeau geschenken

M.A. Reinaldaweg 66, 3461 AL, Linschoten, Utrecht
bedrijfsfoto

Bij kaasboerderij Verweij vindt u verschillende soorten kaas. Van jong, belegen tot... Lees verder

Producten

kaas

Zuidzijdseweg 142a, 3415 PS, Polsbroek, Utrecht

In de moestuinkraam vindt u kruiden, fruit en plantjes.

Producten

fruit, kruiden, tuinplanten

Lekdijk Oost naast 44, 2861 GA, Bergambacht, Zuid Holland