Fairsyvers langs de weg

Oldambt

Woon je in het Oldambt in Groningen en wil je lokaal boodschappen doen? Het kan vanaf nu! Wij Minder naar de supermarkt en meer lokaal, vers en gezond kopen, direct bij de boer of particulieren met een kraampjes aan de weg, rechtstreeks bij kwekers of tuinders overal in het Oldambt.

Stalletjes aan de weg en locale tuinder- en boerderij winkels

In Oldambt staan diverse boerderijwinkels, kraampjes van kwekers en particuliere stalletjes langs de weg. Hier kan je bijvoorbeeld langs fietsen en verse eieren, biologisch groente, ongespoten fruit, zuivel en bijvoorbeeld bloemen of planten halen. Niet alleen is het leuker dan een bezoekje aan de supermarkt, het is gezonder (zowel het eten als een rondje fietsen) en we steunen de lokale boeren en kwekers!

Nog meer locale winkels en kraampjes verzamelen

Fairsy verzamelt stalletjes, kraampjes en boerderijwinkels in heel Nederland, dus ook in Groningen. Regelmatig stappen wij op de fiets om nieuwe stalletjes langs de weg te spotten. Maar, daar kunnen we hulp bij gebruiken... heb je zelf een stalletje gespot in Oldambt of een andere plek in Groningen of omgeving Winschoten? Tip ons dan. Laat het ons weten via een e-mail naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er zoal te verkrijgen is. Bekijk tevens andere stalletjes langs de weg in de provincie Groningen.

Blijf op de hoogte van 'vers' nieuws uit het Oldambt gebied

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg in Oldambt, kraampjes van locale kwekers en boerderijwinkels in de provincie Groningen? Volg ons op: Fairsy Facebook Groningen en Fairsy Groningen Instagram.

bedrijfsfoto

Tarweveld 6 Midwolda, 9681 GK, midwolda, Groningen

Kies 5 verschillende, biologische tafelaardappelen. Van kruimelig tot vastkokend uit de Oldambt. 1 zak kost 3 euro, 2 zakken 5 euro.

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Westeind 154, 9636 CH, Zuidbroek, Groningen

Verse kruiden voor in de keuken en de tuin. Bij De Keukentuin vindt u de lekkerste kruiden van Groningen. Tegenwoordig zijn er ook diverse groenten te koop!

Producten

groente, kruiden

bedrijfsfoto

Hoofdweg west 26, 9944 EB, Nieuwolda, Groningen

In Nieuwolda vindt u familiebedrijf Molema: een fruitteeltbedrijf waar je appels, peren en kersen kunt kopen. Kom langs in de landwinkel om het verschil te proeven.

Producten

appels, peren, kersen, fruit

bedrijfsfoto

Schildwolderdijk 65, 9626 AR, Schildwolderdijk, Groningen

Nieuwe aardappelen koop je in Schildwolde.

Producten

aardappelen

bedrijfsfoto

Langewijk 5, 9619 PK, Sappemeer, Groningen

Diverse verse groente en fruit, van komkommer tot meloen en van tomaten tot druiven.

Producten

groente, fruit

bedrijfsfoto

Achterdiep Noordzijde 38, 9611 BT, Sappemeer, Groningen

Frambozen, bramen en druiven voor 1 euro per bakje. Op=op

Producten

frambozen, druiven, bramen

bedrijfsfoto

Achterdiep Noordzijde 31, 9611 BT, Sappemeer, Groningen

Biologische tomaten, diverse soorten, kopen langs de populaire stalletjes weg aan het Achterdiep.

Producten

biologisch, tomaten

bedrijfsfoto

Hoofdweg 140, 9617 AK, Froombosch, Groningen

Fraaie verrijdbare, overdekte houten kraam aan de doorgaande weg in Froombosch met rode en zwarte bessen in het seizoen. Tevens in dit houten stalletje verse eieren verkrijgbaar.

Producten

zwarte bessen

bedrijfsfoto

Schildwolderdijk 97, 9626 AS, Schildwolde, Groningen

Gezellig wegstalletje met vers groente en fruit. Courgette, Spekbonen, Eieren, Pompoen, Aardbei, Maggi, Thee, Kruiden enz.

Producten

groente, kruiden, thee, courgettes, aardbeien

bedrijfsfoto

Kleine Vaartlaan 3D, 9642 PE, Veendam, Groningen

De locale boekenbieb kende je wellicht al, maar nu is er ook de plantenbieb. Hier kan je stekjes ophalen en zelf stekjes heen brengen.

Producten

boeken