Bollenstreek

Lokaal uw boodschappen doen in De Bollenstreek in Zuid-Holland? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in De Bollenstreek in kaart! Shop lokaal, lekker, gezond en fair!

In De Bollenstreek vindt u op mooie fietsroutes diverse stalletjes, of 'honesty boxes' zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen die u kunt kopen. U doet vervolgens geld in een bakje of brievenbus en kunt weer verder! In de Bollenstreek vindt u onder andere eieren, groente, verse eieren en zuivelproducten. 

Fairsy wil lokaal kopen en eten weer het 'nieuwe normaal' maken. Niet bij de supermarkt, maar bij de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een stalletje gespot langs de weg in de Bollenstreek of een andere plek in Zuid-Holland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is.

Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in Zuid-Holland.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes (en aanbiedingen!) in Zuid-Holland? 

Volg ons op:

⊱ ────────────────── ⊰

De "Sweylanthoeve"

De Sweylanthoeve is een kleinschalig familiebedrijf, dat is gelegen direct aan de Kagerplassen in Warmond / Teylingen (Bollenstreek, Zuid-Holland). Al sinds 1845 maken ze hier Boeren-Leidsekaas en Boeren-Roomboter. Voor kaas en andere zuivelproducten bent u hier dus aan het juiste adres!
Openingstijden
Woensdag t/m zondag (wanneer aanwezig) van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres
Sweilandpolder 9 2362 AG Warmond⊱ ────────────────── ⊰

Elsbroekerwei

Het lekkerste vlees van de Blaarkopkoe vindt u bij Elsbroekerwei. Op zoek naar andere verse producten in de Bollenstreek in Zuid-Holland? Koop hier verse eieren, boerenzuivel, kaas, noten, bier en diverse groente en fruit!
Openingstijden
Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 en zaterdag van 9:00 tot 16:00.

Adres
Leidsestraat 189 2182 DM Hillegom

⊱ ────────────────── ⊰

Boerderij Boterhuys


Onder het motto "Boeren doe je niet alleen" verkoopt Boerderij Boterhuys verschillende producten vers van het land. Onder andere zuivel, rundvlees, lamsvlees, koffie, thee, sappen en diverse soorten wijn. Proef hier ook heerlijk zelfgemaakt ijs!
Openingstijden
vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-17.00u Woensdagmiddag van 13.00-17.00u

Adres
Zijldijk 7
2362 AE Warmond


⊱ ────────────────── ⊰

Geen opmerkingen:

Een reactie posten