Fairsyvers langs de weg

Salland

Lokaal meer boodschappen doen in Salland, Overijssel? Fairsy brengt alle boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in Salland in kaart! Shop lokaal, je hoeft niet altijd naar de supermarkt. Steun locale boeren en kwekers door rechtstreeks bij hun te kopen.

Stalletjes Salland

In Salland vind je op prachtige fietsroutes diverse stalletjes of 'honesty boxes', zoals ze dat in Engeland zo mooi noemen. Dit zijn kraampjes langs de weg waar verse producten liggen. Je doet vervolgens geld in een bakje en kunt weer verder! In Salland, Overijssel ontdek je onder andere eieren, kaas, ongespoten groente, verse bloemen, fuit en zuivelproducten. Bovendien gebruik je veel minder plastic en gooien we minder weg.

Fairsy platform voor lokaal en vers

Fairsy wil lokaal kopen promoten. Niet bij de supermarkt, maar rechtstreeks bij particuliere stalletjes, de boer, tuinder of kweker. Vaak fietsen wij door bepaalde regio's om stalletjes te spotten.. Maar, daar hebben we uw hulp bij nodig... heb je een biologisch groente, fruit of bloemen stalletje gespot langs de weg in Salland of een andere plek in Overijssel? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een omschrijving van wat er te koop is. Bekijk ook stalletjes langs de weg, locale winkels van tuinders en boerderijwinkels in andere delen van Overijssel.

Blijf op de hoogte in Salland / Overijssel

Wil je als eerste op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg en boerderij kraampjes en locale winkels van kwekers in Overijssel? Volg Fairsy Overijssel Facebook en mis zo nooit iets van "Vers" nieuws en acties uit jouw regio.

bedrijfsfoto

Maatgravenweg 20, 8026 RG, Zwolle, Overijssel

Lekkere, verse groenten van het seizoen uit Zwolle. Tuin Salland teelt zelf biologische groenten. In de winkel worden aardappelen, groente en fruit verkocht.

Producten

aardappelen, groente, fruit, biologisch

bedrijfsfoto

Varsenerstraat 7, 7731 DC, Ommen, Overijssel

Voor pure ambachtelijke streekproducten gaat u naar De meisjes van Ommen. Er zijn bakproducten, wijn, bier, sappen en jams en zelfs verzorgingsproducten verkrijgbaar.

Producten

bakproducten, wijn, bier, sappen, streekproducten, jam, meel

bedrijfsfoto

Schapendijk 4, 7642 LR, Wierden, Overijssel

Naast prachtig biologisch melkvee hebben ze hier een pluimveestal voor biologische leghennen waarin dagelijks biologische eieren worden geproduceerd. Ook hebben ze een pluimveestal voor scharrelhennen. Haal hier je verse eieren!

Producten

biologisch, eieren

bedrijfsfoto

Zwilweg 1a, 7462 SP, Rijssen, Overijssel

In een mooie boerderijwinkel heeft Het Schuurtje diverse streekproducten te koop. Denk aan vers ijs, kaas, zuivel, en rauwe melk uit de zelf-melktap.

Producten

ijs, kaas, zuivel, melk, streekproducten, melktap