Fairsyvers langs de weg

Westerwolde

Koop je boodschappen vers en lokaal bij stalletjes langs de weg en boerderijwinkeltjes in het Westerwolde (provincie Groningen)! Van eieren tot aan zuivel en van groente tot aan fruit of vlees. Maar denk ook aan sappen en zelfgemaakte jam of bio honing. Rechtstreeks kopen bij de boer, kweker of particuliere moestuin fan. Lekker, gezond, fair voor ondernemers.

Stalletjes langs de weg en locale winkels in Westerwolde

Westerwolde heeft allerlei boerderijwinkels en stalletjes langs de weg in de regio. Stap op de fiets op een vrije middag en haal hier je verse groente, biologisch vlees of zuivel. Niet alleen is het leuker dan een ritje langs de supermarkt, het is ook gezonder en we steunen de lokale boeren en kwekers in Groningen!

Over platform Fairsy

Laten we terug gaan naar de locale economie! Fairsy wil ieder stalletje langs de weg, boerderijwinkel op het plattland, locale winkels van tuinders, melktap punten en iedere pluktuin in Nederland in kaart brengen. Maar dat kunnen wij niet alleen... heb je zelf een stalletje gespot in Westerwolde of een andere plek in Groningen of Nederland? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar hi@fairsy.nl inclusief: foto('s) van het stalletje, adres, openingstijden/openingsdagen en een korte omschrijving van wat er te koop is. Bekijk ook andere stalletjes langs de weg in de provincie Groningen.

Blijf op de hoogte van 'vers' nieuws uit Westerwolde

Op de hoogte blijven van stalletjes langs de weg in Westerwolde, kraampjes van tuinders en boerderijwinkels in de provincie Groningen? Volg ons op: Fairsy Facebook Groningen en Fairsy Groningen Instagram en ontdek de lol van lokaal vers winkelen voor eten en drinken.

bedrijfsfoto

Scholtweg 9, 9591 AD, Onstwedde, Groningen

Direct na het melken worden de zuivelproducten geproduceerd. Verser dan vers dus. Ontdek deze bioboerderij waar de 11e generatie de boerderij nu runt. Koop hier kwaliteit, o.a. kaas, kwark, ijs enz.

Producten

kaas, kwark, ijs

bedrijfsfoto

Burgermeester Buiskoolweg 35, 9541XM, Vlagtwedde, Groningen

Brouwerij Westerwolde heet u welkom op zaterdag om de brouwerij te bezichtigen en heerlijke speciaalbieren te kopen. Van frisse zomerbieren, bockbier tot aan een heerlijke tripel. Gemaakt op Groningse bodem!

Producten

bier

bedrijfsfoto

Scholtweg 9, 9591 AD, Onstwedde, Groningen

In de Landwinkel van Bio-boerderij Landleven kun je erecht voor boodschappen van de boer. Lekker van dichtbij, waarbij de voedslketen kort en overzichtelijk is. Want weten wat je eet, waar het vandaan komt en wat er in zit, dat vinden we belangrijk. Je vindt hier producten van eigen boerderij en bijzondere... Lees verder

Producten

melk, zuivel, streekproducten

bedrijfsfoto

Veenhuizerweg 6, 9591 TB, Onstwedde, Groningen

Elke dag kakelverse eieren en het lekkerste uit eigen streek! Scharrel- en biologische eieren, aardappelen, zuivelproducten en echte boerenkaas zijn allemaal verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Producten

eieren, aardappelen, zuivel, biologisch, kaas

bedrijfsfoto

Zuideind 33, 9525 TJ, Drouwenerveen, Drenthe

Hier kom je voor verse asperges en zomerfruit zoals blauwe bessen en zoete aardbeien. Maatschap Dilling is een familiebedrijf. In de winkel ook sap, jam en wijn verkrijgbaar.

Producten

asperges, blauwe bessen, aardbeien

bedrijfsfoto

Zuiderdiep 380A, 9571 BW, 2e Exloermond, Drenthe

"Bij zuivelbedrijf De Venehoeve kun u door de ""Melkdrive"" en bij de melkautomaat verse melk tapen. De melk is afkomstig van eigen melkkoeien die ze met veel aandacht verzorgen. De melk die U tapt is de echt boerderijmelk (rauwe boerderijmelk). Dat wil zeggen dat de melk niet gepasteuriseerd of op enige... Lees verder

Producten

zuivel, melktap

bedrijfsfoto

Noorderdiep 592, 7876 EH, Valthermond, Drenthe

"Op de boerderij lopen de Akkervarkens het gehele jaar buiten. Hier doen ze nuttig werk. Ze eten onruid met wortel en al op, creëren nieuwe open plekken in het bos of eten de restanten van een oogst op. De doen wat een varken graag doet, wroeten in de grond. De gehele levensloop van de Akkervarkens is... Lees verder

Producten

vlees, eieren, groente, varkensvlees